Āda un saule, BIODERMA, Institut Esthederm

Iesauļota un aizsargāta āda

Vai tev ir kaut reizi dzīvē ienākusi prātā doma, ka gribētos atrasties saulē droši- nekaitējot savai ādai, BET tajā pašā laikā vēlies skaistu iedegumu? Vai esi domājusi, kā nepalikt vēža sarkanai un bez saules apdeguma iegūt vienmērīgu, skaistu, dabisku iedegumu BEZ paštonējošo līdzekļu palīdzības? Saki, ka tas nav iespējams? Vai tev liekas, ka var nosauļoties jebkas un jebkurš, tikai ne tavas bālās kājas? Tas viss ir iespējams – pat bālo kāju iesauļošana – bez apdeguma un ādas bojājuma. Kā un kāpēc pastāstīsim šajā rakstā.

Institut Esthederm un BIODERMA saules aizsarglīdzekļu klāstā ir tādi īpaši līdzekļi, kas saules UV staru ietekmē aktivizējas un liek ādas šūnām ražot melanīnu jeb to brūnumu (iedegumu), ko bez  šiem produktiem āda ražotu tikai apstākļos, kad tā saules ietekmē tiek bojāta, lai sevi pasargātu no saules kaitīgās iedarbības.

Lietojot Institut Esthederm vai BIODERMA zemāk minētos saules aizsarglīdzekļus, āda tiek aizsargāta gan no UV starojuma (UVB stariem un UVA stariem), gan no brīvo radikāļu kaitīgo iedarbības (saules apdegumiem, saules nepanesības, oksidatīvā stresa utt.), gan aktivizējot ādas dabiskās aizsargspējas pasargā šūnas no bojājuma riska. BET tajā pašā laikā tiek stimulētas šūnas, kas “ražo” mums tik ļoti patīkamo, skaisto brūnumu jeb iedegumu. Jāuzsver, ka šim procesam nav nekādas saistības ar mākslīgu ādas ietonēšanu, kā tas notiek, izmantojot paštonējošos līdzekļus.

Ādas aizsardzību plus iedegumu nodrošinošie saules aizarglīdzekļi no Institut Esthederm un BIODERMA klāsta nodrošinās dabisku, spēcīgāku, ilgnoturīgu un vienmērīgu iedegumu, bez ādas bojājuma arī gaišas ādas īpašniekiem.

Institut Esthederm un BIODERMA saules aizsarglīdzekļus, kas stimulē dabiskā iedeguma veidošanos atzīst un iesaka arī Latvijas dermatologi. Atgādinām, ka dermatologi rekomendē jebkuru saules aizsarglīdzekli uzklāt 20 min pirms iziešanas saulē un atkārtot tā uzklāšanu ik pēc 2h. Ka arī iesaka neatrasties saulē dienas karstākajās stundās- aptuveni no 10:30 līdz 16:30.

Myskin.lv iesaka saules aizsarglīdzekļus, kas veicina iedegumu:

Sausās eļļas tekstūras līdzekļi- ļoti ērta uzklāšana, mitrināšana, skaistas-mirdzošas ādas efekts, var lietot arī matos, nepadara ādu lipīgu vai taukainu:

BIODERMA Photoderm BRONZ SPF 30 sausā eļļa aizsardzībai no saules 200 ml;

Institut Esthederm Saules aizsargeļļa 150 ml– 2 veidi – augstai vai vidējai saules intensitātei.

Krēma tekstūras aizsarglīdzeklis ķermenim, kas viegli klājas un nepadara ādu taukainu:

Institut Esthederm Adaptasun saules aizsardzības ķermeņa losjons vidējai saules intensitātei 200 ml

Ādu kopjošs, mitrinošs aizsargkrēms seja:

Institut Esthederm Adaptasun saules aizsargkrēms sejai 50 ml – 2 veidi – augstai vai vidējai saules intensitātei.

Ādu kopjošs, mitrinošs aizsargkrēms seja ar pretnovecošanās efektu:

Institut Esthederm Bronz Repair pret-grumbu saulesaizsargkrēms vidējai saules intensitātei 50 ml– 2 veidi – ar vai bez toņa.

Ādu kopjošs, mitrinošs aizsargkrēms sejai ar pigmenta plankumiem:

Institut Esthederm Photo Regul sejas krēms vienmērīga iedeguma iegūšanai ādai ar nevienmērīgu pigmentāciju 50 ml.

Atbildēt