Ādas attīrīšana, BIODERMA

Nodé DS+ ar jaunu spēku pret pastāvīgām blaugznām

šampūns pret blaugznām

Šampūns ar atjaunotu formulu, kas iedarbojas uz spēcīgu, noturīgu blaugznu cēloņiem – tas ir Nodé DS+ Shampooing intensīvās iedarbības šampūns.

pret blaugznām

Niezoša galvas āda un blaugznu veidošanās ir nepatīkama un kaitinoša problēma, no kuras nereti ir grūti atbrīvoties. Medicīniski tas liecina par iekaisumu galvas ādā, kas ir hronisks un ar atkārtotiem paasinājumiem. Tas, ko mēdzam saukt par blaugznām, ir seborejiskā dermatīta galvas ādā viegla forma, tomēr seborejiskais dermatīts var izpausties arī ar spēcīgu un pastāvīgu ādas zvīņošanos, apsārtumu un niezi.

Seborejiskais dermatīts

Seborejiskā dermatīta rašanās tiek saistīta ar rauga sēnīti Malassezia, kas ir normālas ādas mikrofloras sastāvdaļa, taču noteiktos apstākļos mēdz pastiprināti vairoties, tādējādi radot iekaisumu un zvīņošanos. Sēnītes savairošanos veicina pārmērīga ādas tauku jeb sebuma veidošanās. Seborejiskā dermatīta paasinājumus var veicināt emocionāls stress, gadalaiku maiņa (parasti ziemā un agrā pavasarī), gaisa mitruma pārmaiņas.

BIODERMA Node DS+ intensīvs šampūns pret blaugznām

Ja spēcīgas, pastāvīgas blaugznas, kuras bieži atkārtojas un no kurām grūti atbrīvoties, ir kļuvušas par apgrūtinājumu, tad Nodé DS+ Shampooing šampūna lietošana nodrošina divkāršu iedarbību pret blaugznām: patentētais DSACTIV™ komplekss ierobežo Malassezia rauga sēnīšu vairošanos un novērš blaugznu atkārtošanos, samazinot sebuma sekrēciju. Keratolītiskās sastāvdaļas salicilskābe un citronskābe palīdz noņemt noturīgas zvīņas, savukārt nomierinošais palmitamīds MEA remdē niezi un samazina apsārtumu

Vesela galvas āda - veseli mati!

Atcerieties – veselīgi mati izaug veselīgā galvas ādā! Tātad jūsu matu veselība atspoguļo jūsu galvas ādas veselību. Problēmas, piemēram, jutīga, taukaina vai sausa galvas āda, blaugznas, zvīņošanās, nieze un apsārtums, liecina par pārmaiņām un līdzsvara trūkumu galvas ādā. Matu mazgāšanai ieteicams izvēlēties šampūnus, kuru sastāvā iekļautas maigas, nekairinošas un nenolobošas attīrošās vielas, lai saudzētu ādu un matus aizsargājošo lipīdu apvalku un saglabātu bioloģisko līdzsvaru. Jau no 1977. gada BIODERMA savos Nodé līnijas šampūnos izmanto nedetergences principu, nodrošinot maigu un vienlaikus efektīvu matu un galvas ādas attīrīšanu, kas ļauj saglabāt galvas matainās daļas aizsardzību. Pēc matu izmazgāšanas ar Nodé līnijas šampūniem tie ir kļuvuši mīksti, vijīgi, viegli ķemmējami un ir atguvuši veselīgu spīdumu.

Detergentus nesturošs šķidrais šampūns attīra, saudzē un aizsargā galvas ādu.

Nodé DS+  ir paredzēts pieaugušajiem, un tā lietošanā jāievēro noteikta shēma: pirmās 3 nedēļas tas jālieto 3 reizes nedēļā, turpmāk: 1-2 reizes nedēļā. Starplaikā un arī pēc Nodé DS+ lietošanas kursa ir ieteicams mazgāt matus ar Nodé Shampooing šķidro šampūnu, kas palīdzēs saglabāt sasniegto pretblaugznu efektu.

Pavisam vienkārši!

Mēs vēlamies, lai mūsu mati būtu veselīgi, spīdīgi un stipri. Uzņēmumā BIODERMA mēs uzskatām, ka noslēpums slēpjas VESELĪGĀ GALVAS ĀDĀ. Galvas āda ir vieta, kas bieži tiek ignorēta, kad runa ir par matu kopšanas rutīnu. Parasts šampūns nav pietiekami. 

Ja Tev ir sajūta, ka Tev ir nepieciešama konsultācija, tad seko tai un sazinies ar mums!

Lai top veselīgas galvas āda un veseli mati!

Atbildēt