Ādas attīrīšana, Ādas kopšana

Ikdienas sejas ādas kopšanas soļi – skaistai un veselīgai ādai!

Pareiza ikdienas sejas kopšana ir galvenais priekšnoteikums skaistai, veselai un mirdzošai sejas ādai. Lūk pieci soļi, kas palīdzēs Tev izveidot ikdienas sejas kopšanas rutīnu:

1. SOLIS – ATTĪRĪŠANA

Mūsu āda ik dienu tiek pakļauta dažādiem apkārtējās vides faktoriem, piemēram, gaisa piesārņojums, netīrumi un kosmētika. Tāpēc svarīgi katru dienu, no rīta un vakarā, veikt sejas ādas attīrīšanu. Attīrīšanai var izmantot micelāros ūdeni, attīrošu emulsiju vai pieniņu. Tāpat nevajadzētu aizmirst par dziļāku sejas ādas attīršanu 1-2 reizes nedēļā izmantojot maigu pīlingu vai skrubi, kas noņem ādas raga šūnu slāni, atjauno ādu, izlīdzinot ādas toni un veicinot straujāku šūnu atjaunošanās procesu.

2. SOLIS – APRŪPE ACU ZONAI 

Āda ap acīm un lūpām ir īpaši trausla, jo tā ir plānāka, tāpēc tai nepieciešamas īpašas rūpes. Produktus acu zonai lieto no rīta un vakarā uz attīrītas ādas. Divas reizes nedēļā vari izmantot arī īpaši izstrādātas maskas acu zonai, kas pabaros un atjaunos ādu ap acīm. 

3. SOLIS – INTENSĪVA APRŪPE

Serums ir produkts ar lielāku aktīvo vielu sastāvdaļu koncentrāciju, tāpēc to ieteicams lietot periodiski – kursa veidā.  To klāj uz sejas ādas no rīta un vakarā, pirms sejas krēma uzklāšanas un izvēlies serumu atbilstoši savas ādas vajadzībām.

4. SOLIS – IKDIENAS APRŪPE ĀDAI

Sejas krēms ir produkts, bez kura ikdienas sejas kopšanas rutīna nav iedomājama. Sejas krēmu lieto uz attīrītas sejas ādas no rīta un vakarā. Izvēlies savas ādas vajadzīgām piemērotu sejas krēmu.

5. SOLIS – PAPILDU APRŪPE

2-3 reizes nedēļā papildini savu sejas ādas kopšanas rutīnu ar sejas maskas izmantošanu. Izvēlies sejas masku, kas piemērota Tavas ādas vajadzībām. Sejas maska var palīdzēt brīžos, kad āda ir sausa, jutīga un blāva. Tā atjaunos sejas ādu un padarīs to veselīgāku.

Atbildēt