Āda un saule, Ādas kopšana

Ko likt Līgo svinību somā, dodoties ārpus mājas?

Pirmā palīdzība pie nobrāzumiem, tulznām, nelieliem apdegumiem, sakasītas, bojātas ādas​

BIODERMA Cicabio krēms – tas palīdz sadziedēt ādu, ātri samazina ar bojājumu saistīto diskomforta sajūtu, mitrina ādu, turklāt nodrošina gaisu caurlaidīga pārsēja efektu. Ja labpatīk pūšami līdzekļi, ņem ISISPHARMA Xerolan spreju – tā sastāvā ir īpaši tīrs, dabisks šķidrais lanolīns, kas novērš niezi, nodrošina ādai aizsargbarjeru, kur tā ir bojāta, ilgstoši mitrina un atjauno ādu.

Ja plānotas jestrākas svinības ar aktivitātēm, tad somā liec arī  Cicabio Arnica+, kas būs lieliska palīdzība, ja ir sasitums ar zilumu. Tas paātrina zilumu uzsūkšanos un samazina nepatīkamās sajūtas.

Niezes mazināšanai pēc kukaiņu kodumiem

Tā kā vasaras ballīšu neiztrūkstošie viesi ir odu saime, niezes mazināšanai pēc kukaiņu kodumiem noderēs BIODERMA Atoderm SOS sprejs, kas remdē niezi tūlītēji un sešu stundu garumā vai arī  ISISPHARMA Xerolan sprejs. Abi ir paredzēti jau no zīdaiņu vecuma.

Visērtākie higēnas līdzekļi ādas attīrīšanai, esot prom no mājām

Svētku grimu (pat ūdensnoturīgo) un dienas laikā sakrātos netīrumus izcili notīrīs jebkurš micelārais ūdens no Myskin.lv klāsta. Pietiks ar vienu vates plāksni. Turklāt tas nav jānoskalo! Izvēlies: BIODERMA, ISISPHARMA vai ALGOTHERM micelāros ūdeņus.

Ja svinību vietā nebūs pieejams krāna ūdens, tev līdzi jāņem BIODERMA ABCDerm H2O micelārā ūdens mitrās salvetes.  Tā būs ātra, ērta (nav jānoskalo), dekoratīvo kosmētiku efektīvi noņemoša un vienlaikus ādas aizsargslāni saudzējoša ādas attīrīšana zīdaiņiem un pieaugušajiem.

Atsvaidzināts izskats un svaigāka sajūta sekunžu laikā

Svaigam ādas izskatam tev noderēs vienkāršs, bet efektīvs skaistuma noslēpums - par ādas jaunību pudelītē dēvētais Institut Esthederm Celulārā ūdens izsmidzinātājs ar hialuronskābi. Tas mitrinās un enerģizēs ādu pat caur meikapu. Savukārt zelta ūdens jeb Institut Esthederm City SPRAY InCellium izsmidzinātājs 100 ml papildus ādas mitrināšanai un enerģizēšanai īpaši rūpēsies par aizsardzību no fotonovecošanās, ja visa diena jāpavada ārpus telpām.

Saules aizsargkrēms pašam, bērniem un arī draugam!

Ja saulīte Līgo svētkos lutina, tad noteikti atcerieties par aizsardzību no UV starojuma ar kādu no Myskin plašā saules aizsargkrēmu klāsta. Par bērniem jārūpējas jo īpaši, izvēloties zīdaiņu vai bērnu ādai īpaši piemērotos vai BIODERMA Photoderm KID SPF 50+ vai ISISPHARMA Uveblock Spray Spf 50+. Ja vēlaties vienu krēmu visam ķermenim un sejai pietiekošā tilpumā, ar ko padalīties arī ar draugiem, tad iesakām BIODERMA Photoderm Brume invisible SPF 30 saules aizsargspreju, Institut Esthederm Saules aizsargeļļa, Institut Esthederm Adaptasun saules aizsardzības ķermeņa losjons vai ISISPHARMA UVEBLOCK SPF50+ Spray aizsargsprejs sejai un ķermenim .

Izvēlieties tematisku dāvanu Līgai un Jānim!

Nelauzi galvu par ciemakukuli - BeauTerra ASORTI Marseļas šķidro ziepju komplekti “Ziedu rasa” vai “Spēka migla”  - būs praktiska dāvana ar svētku vēstījumu! Aizved savu laba vēlējumu Līgai un Jānim, vai tam, kurš sava nama durvis svētkos Tev atvēris. Komplektos trīs dažādu aromātu dabiskas Marseļas šķidrās ziepes 300ml iepakojumā, kas piemērotas pat jutīgas roku un ķermeņa ādas mazgāšanai ikdienā.

Atbildēt