Ārstēšanas/slimību novājināta āda, BIODERMA, Jutīga āda

BIODERMA jaunumi ārstēšanas vai slimību novājinātai ādai

MEDI-SECURE ir unikāla BIODERMA izstrādāta pieeja, kā mazināt ādas diskomfortu un ādas problēmas, kas rodas ārstēšanas vai slimību laikā, piemēram, vēža, dialīzes vai diabēta gadījumā. Visos šajos gadījumus āda ir novājināta, un tai ir nepieciešama palīdzība, lai atjaunotos. Iepazīsties – BIODERMA Atoderm Xereane un Cicabio Restor ir divi unikāli produkti ādas komforta un dabiskās ekosistēmas atjaunošanai.

Vēža ārstēšanas, diabēta un dialīzes laikā āda ir novājināta: tā var kļūt sausa, jutīga, kairināta un pat niezoša. Reizēm veidojas sāpīgas, grūti sadziedējamas plaisas. Šāds ādas stāvoklis nenoliedzami ietekmē labsajūtu un aktivitātes ikdienā. BIODERMA radītā MEDI-SECURE pieeja ir balstīta uz trim pamatprincipiem, kuri ir ļoti svarīgi novājinātas ādas aprūpē. Pirmais no tiem ir rūpīgi izvēlētas sastāvdaļas un aktīvās vielas, kuras ir atzinīgi novērtējuši mediķi, lai garantētu optimālu drošību. Otrais – garantēti rezultāti, kurus apstiprina klīniski pētījumi, kas veikti medicīniskā un onkoloģiskā pārraudzībā. Trešais – praktiskas un higiēniskas tūbiņas, kurās izmanto TubairlessTM tehnoloģiju, kas ierobežo piesārņojuma risku.

Atoderm Xereane

MITRINA, BARO UN NOMIERINA ĀDU

Dermokosmētikas balzams, kas nodrošina ādas kopšanu ikdienā pacientiem, kuri cieš no ādas sausuma, saspringuma un diskomforta sajūtas un niezes, ko izraisa ķīmijterapija, dialīze vai diabēts.

Cicabio Restor

SADZIEDĒ, NOMIERINA UN AIZSARGĀ ĀDU

Dermokosmētikas krēms, kas paredzēts ādas aprūpei pacientiem ķīmijterapijas vai staru terapijas laikā, vai pēc ķirurģiskas terapijas. Tas mazina virspusēju ādas kairinājumu un diskomforta sajūtu un palīdz ādai atjaunoties.

Klīniskie pētījumi ir apstiprinājuši, ka Atoderm Xereane un Cicabio Restor nodrošina 100% panesību vēža slimniekiem un dzīves kvalitātes uzlabošanos par 80%. Abiem produktiem ir ļoti patīkama tekstūra, un, pateicoties lietošanā ērtajai tūbiņai, produkti ir aplicējami bez īpašas piepūles, un tūbiņa iztukšojas pilnībā.  

Atbildēt