BIODERMA

BIODERMA

BIODERMA ir franču dermokosmētikas zīmols, kas jau 40 gadus ir aizrāvies ar kalpošanu ādas bioloģijai. Dažādi jauninājumi un dalība dermatoloģiskos sasniegumos, lai uzlabotu ādas veselību, ir padarījusi BIODERMA par celmlaužiem dermatoloģiskās aprūpes jomā.  BIODERMA īsteno unikālu bioloģiskā mimētisma principu: BIODERMA produkti, balstoties uz to sastāvdaļām un darbības veidu, atdarina dabiskos, bioloģiskos mehānismus. BIODERMA izvēlas vistīrākās aktīvās vielas, dodot priekšroku tām, kuras sastopamas ādā, lai panāktu teicamu panesību. Atkarībā no ādas funkciju traucējumu veida, BIODERMA produkti saglabā, aktivizē vai atjauno ādas bioloģiskos procesus. BIODERMA produktu līnijas:

  • SENSIBIO – Jutīgai ādai vai ādai ar noslieci uz apsārtumu
  • ATODERM – Normālai, sausai, sakairinātai vai atopiskai ādai
  • SÉBIUM – Kombinētai vai taukainai ādai, vai ādai ar noslieci uz piņņu veidošanos
  • PHOTODERM – Saules starojumam pakļautai ādai
  • HYDRABIO – Dehidratētai ādai
  • CICABIO – Bojātai ādai
  • MATRICIUM – Audu reģenerācijai
  • NODÉ – Matu un galvas matainās daļas ādas kopšanai
  • ABCDERM – Mazuļu ādas kopšanai

“Kad āda cieš, svarīgāk par ārstēšanu ir nodrošināt to, lai āda dzīvotu saskaņā ar tās dabisko bioloģiju.” Ar šo redzējumu franču farmaceits un biologs Žans Noels Torels izveidoja NAOS – uzņēmumu, ko iedvesmojusi viņa dzīve un vadījusi sirds.

BIODERMA ir ekobioloģijā balstīts zīmols, kas ir NAOS pieejas pamatā, kurš ciena ādas ekosistēmu un saglabā ādas veselību. Ilgstoši. 

Ekobioloģija ir zinātniska pieeja, kas apvieno ādas ekoloģiju un bioloģiju. Radikāli atšķiroties no tradicionālās kosmētikas, šī pieeja ādu uzskata par dzīvu ekosistēmu, kuras dabiskie resursi un mehānismi ir jāsaglabā.

Ekobioloģija ir radusies no dziļas bioloģiskas izpratnes par ādu. Pilna ar dzīvām šūnām, kas nepārtraukti mijiedarbojas, āda pastāvīgi attīstās un pielāgojas gan mūsu ķermenim, gan apkārtējai pasaulei. Mūsu pieeja palīdz ādai pielāgoties videi un izmantot savus resursus, lai atjaunotu dabiskās funkcijas.

Kas ir BIODERMA kvalitātes rādītāji?

Esot celmlauzis un inovāciju ieviesējs kopš 1970.-tajiem gadiem, LABORATOIRE DERMATOLOGIQUE BIODERMA ir ieguvusi unikālu kompetenci, izmantojot BIOloģiju DERMAtoloģijas labā. Šī oriģinālā zinātniskā pieeja balstās pirmām kārtām uz zināšanām par ādu un tās bioloģiskajiem mehānismiem, lai radītu produktus, kurus tie iedvesmojuši. 

Kopš dibināšanas BIODERMA darbojas ciešā partnerībā ar dermatologiem un pasaules vadošajiem ekspertiem ādas bioloģijā. Balstoties uz trīs pētniecības centriem Francijā un vairākām pētniecības vietām Eiropā un ,sadarbojoties ar vadošajām, fundamentālajām dermatoloģijas pētniecības iestādēm, kā arī dažādām dermatoloģijas klīnikām, BIODERMA fokusējas uz bioloģisku ekspertīzi, lai nodrošinātu efektīvu risinājumu katra ādas funkciju traucējuma gadījumā.

Kāda ir atšķirība no masu produkcijas?

Dermatoloģiskā drošība ir absolūta prasība, kas tiek piemērota ikvienam BIODERMA produktam. Lai garantētu augstāko dermatoloģiskās drošības līmeni, BIODERMA produktos ir ierobežots sastāvdaļu skaits un vistīrākās aktīvās vielas optimālajās devās.

Visi BIODERMA produkti ir veidoti, ievērojot visprasīgākās medicīnas autoritāšu un profesionālo organizāciju rekomendācijas. BIODERMA produktu efektivitāte un panesība ir pierādīta klīniskos pētījumos, kuru rezultāti tiek regulāri publicēti atzītos zinātniskos izdevumos.

Patlaban BIODERMA īpašumā ir vairāk nekā 50 starptautisku patentu, kuri apstiprina bioloģisku iedarbību uz ādas funkciju traucējumu cēloņiem un sekām ar noturīgu rezultātu.

Atbildēt