Ādas barjeras aizsardzība, Ādas kopšana, BIODERMA, Jaunumi, Uncategorized @lvn

Bioderma acu zonas aizsardzībai un labam izskatam

Ieskaties, lai tavs skatiens iepriecinātu tevi un citus!

To, ka ar acīm ne tikai redzam, bet arī komunicējam, varam arī neapjaust un neapzināties, taču tā notiek un tie nav tikai poētiski izteicieni, ka acis priecājas, skumst, aicina vai atraida… Un līdz ar katru emociju reaģē arī āda un muskulatūra ap acīm ar pastāvīgām mīmikas kustībām un 10 000 mirkšķināšanu dienā. Acu apvidū āda ir ļoti plāna un viegli ievainojama, tajā dabiski trūkst strukturālu sastāvdaļu – ir maz kolagēna, elastīna un taukšūnu. Uz plakstiņiem un skropstām ikdienā bieži vien tiek klāta dekoratīvā kosmētika, kas savas noturības dēļ prasa spēcīgu attīrīšanu.  

Par atbildi uz kairinošiem vai agresīviem faktoriem acu zonas āda reaģē ar apsārtumu, lobīšanos, diskomforta sajūtām, niezi un smalkām līnijām, kuras sāk iezīmēt acu zonu. Dažādu iemeslu: miega trūkuma, stresa, hormonālu pārmaiņu, smēķēšanas dēļ var parādīties tumši loki zem acīm un pietūkums, skatiens atklāj nogurumu, un āda ir zaudējusi mirdzumu.

Lai to mainītu, pirmais solis ādas kopšanā ir ieviest ikdienas rituālu, kas respektē acu apvidus ādas īpašās vajadzības. Tas sākas ar attīrīšanu – acu apvidus āda ir sistemātiski jānotīra katru vakaru. Ja uz plakstiņiem un skropstām ir meikaps, tad attīrīšanai jābūt vienlaikus efektīvai un saudzējošai, t.i., piemērotai acu apvidus maigajai ādai.

 

BIODERMA Sensibio H2O eye divfāžu micelārais ūdens dekoratīvās kosmētikas noņemšanai acīm un lūpām maigi notīra pat visnoturīgāko grimu bez berzēšanas. Turklāt Sensibio H2O eye ir vairāk nekā tikai dekoratīvās kosmētikas noņēmējs; tas ir īsts ādas kopšanas līdzeklis! Produkts ir bagātināts ar sastāvdaļām, kas mīkstina, mitrina, nomierina un stiprina ādu un skropstas. B5 provitamīns jeb pantenols mitrina, stiprina ādas barjeru un spēcina skropstas, padarot tās biezākas. Fruktooligosaharīdi, kas apvieno fruktozi un glikozi, nomierina jutīgos plakstiņus un lūpas un samazina kairinājumu. Patentētais D.A.F.™ komplekss mitrina ādu un paaugstina tās tolerances slieksni.

Pack Ambiance Sensibio H2O Eye-Officiel_BD

JAUNUMS!

Nākamais solis jutīgas, nogurušas acu apvidus ādas kopšanā ir BIODERMA jaunums Sensibio Eye+ krēms.

Balstoties uz ekobioloģijas principiem, BIODERMA pētnieki ir izveidojuši DEFENSIVE TECHNOLOGY tehnoloģiju, kas stiprina ādas pašaizsardzības spējas, tostarp karnozīns un E vitamīns darbojas kā spēcīgi antioksidanti ar aizsargājošu darbību, kas samazina grumbu un smalko līniju parādīšanos. Sensibio Eye+ krēmam ir trīskārša darbība pret noguruma cēloni acu apvidū: pret tumšajiem lokiem, pietūkumu un smalkajām līnijām. Ja problēma ir zilie tumšie loki, tad kofeīns palīdz ādai atjaunot asins mikrocirkulāciju, savukārt brūno tumšo loku gadījumā glabridīns normalizē melanīna sintēzi un iedarbojas uz hiperpigmentāciju. Pastāvīgu pietūkumu acu apvidū izraisa tauku uzkrāšanās zem acīm. Tas pastiprinās līdz ar vecumu: dabisks novecošanās process ir saistīts ar ādas tvirtuma zudumu, un muskuļi ļauj ap acīm esošajiem taukiem nokļūt apakšējos plakstiņos. Pret pietūkumu palīdz biomimētisks peptīds, kas ierobežo tauku uzkrāšanos, un kofeīns, kas dedzina jau esošos taukus. Lietojot Sensibio Eye+, acu apvidus ir tūlītēji nomierināts un mitrināts. Pēc 4 nedēļām pietūkums un tumšie loki ir redzami samazinājušies, acu apvidus ir gludāks, un skatiens – bez noguruma.

Ja plakstiņu un acu apvidus āda ir sausa, sakairināta, apsārtusi un niezoša, tad ir nepieciešams līdzeklis, kas gan palīdzēs paasinājumu laikā, gan spēcinās ādu ikdienā. Turklāt tāds, kas vienlaikus spēs nodrošināt gan ādas attīrīšanu, gan kopšanu, jo pieskaršanās acu apvidum nereti rada ievērojamu diskomfortu, un ir ieteicams ierobežot lietoto kosmētikas produktu skaitu un tos rūpīgi izvēlēties. BIODERMA Atoderm Intensive eye krēms tūlītēji nomierina, atjauno un maigi noņem dekoratīvo kosmētiku un netīrumus. Tas samazina apsārtumu, kairinājuma un sausuma sajūtu, atjauno efektīvu ādas barjeru un ilgstoši aizsargā ādu. No rīta to lieto kā kopšanas līdzekli, vakarā – kā kopšanas līdzekli un/vai dekoratīvās kosmētikas noņēmēju. Tas nav jānoskalo.

Ja tavs skatiens pievēršas BIODERMA produktiem, tad zini, ka
arī par tavām acīm ir padomāts!