Algotherm

ALGOTHERM

Franču kosmētikas zīmols ALGOTHERM rada iedarbīgus, dabīgu sastāvu produktus, kas atbalsta ādas dabisko skaistumu. ALGOTHERM ir pirmais zīmols un jaunatklājējs jūras augu izmantošanai kosmētikā. Jau vairāk kā 60 gadus ALGOTHERM rada produktus, kas piesātināti ar jūras augu sastāvdaļām, lai apmierinātu ādas kopšanas vajadzības visos dzīves posmos. 

Aļģes ir jūras ūdens koncentrāti ar milzīgu aktīvo potenciālu, tās kalpo kā īsti bioloģiski sūkļi, absorbējot dzīvībai svarīgo jūras ūdens kokteili, kurā ir visi cilvēkam nepieciešamie elementi – mikroelementi, vitamīni un minerālsāļi. Vienā pašā aļģē ir 1000 reižu vairāk joda, 100 reižu vairāk kalcija un 10 reižu vairāk magnija nekā jebkurā uz sauszemes augošā augā.

Starp katru cilvēku un jūru ir unikāla saikne, jo vairāk nekā 70% mūsu cilvēka ķermeņa veido ūdens. Dzīvībai svarīgajiem šķidrumiem, tai skaitā limfai, asins plazmai un zarnu šķidrumam, ir tāds pats sastāvs un dzīvo minerālu struktūra kā jūras ūdenim.

ALGOTHERM laboratorijas dibinātāju Lefūra kungu, kurš ir biologs ar specializāciju algoterapijā, burtiski apbūra aļģu fantastiskās īpašības un to pozitīvā ietekme uz cilvēka organismu. Tāpēc zinātnieks 1962.gadā izgudroja un patentēja metodi, kā no jūras augiem iegūt bioloģiski aktīvus savienojumus ādas kopšanai un ādas funkciju uzlabošanai. Vairāk nekā 60 gadus ALGOTHERM pētnieki ir uzticīgi savai misijai – jūras augu bagātības izmantot ādas funkcionālai uzlabošanai un dabīgi harmoniskai skaistuma un ādas veselības saglabāšanai.

No 80 000 jūrās un okeānos mītošajiem aļģu veidiem, kosmetoloģijā izmanto aptuveni 40. To īpašību spektrs ir ārkārtīgi plašs, kas atkarīgs no tā, kādos apstākļos aug un ar ko barojas aļģe. Piemēram, Codium Tomentosum aļģe bēguma laikā paliekot bez ūdens, spēj uzaudzēt sev apvalku, lai, gaidot paisumu, neizžūtu. Tāpēc šo aļģi ALGOTHERM izmanto mitrinošos produktos, jo tai piemīt unikāla spēja aizkavēt ādas dehidratāciju. Alaria Esculenta tiek dēvēta par jaunības aļģi, jo spēj izdzīvot skarbos klimatiskajos apstākļos, un tai piemīt dabiska spēja paātrināt šūnu atjaunošanos. Produkti, kuru sastāvā ir šī aļģe, palīdz saglabāt ādas elastību, novēršot kolagēna un elastīna šķiedru bojājumus. Līdzīgas funkcijas piemīt arī Undaria Pinnatifida aļģei, kas efektīvi uzlabo kolagēna, elastīna un hialuronskābes kvalitāti, stimulējot tā dēvēto jaunības gēnu. Tāpēc ALGOTHERM to plaši izmanto pretnovecošanās produktos. 

ALGOTHERM ādas kopšanas līdzekļi ir gan saudzīgi ādai – to sastāvā nav parabēnu un fenoksietanola, aromāti ir bez alergēniem, gan droši apkārtējai videi, tai skaitā jūras bioloģiskai daudzveidībai. Lai saglabātu vidi, ALGOTHERM ievēro vairošanās periodus un ilgtspējīgu savvaļas resursu izmantošanu, kā arī savus produktus neizmēģina uz dzīvniekiem. Savukārt produktu iesaiņojumi tiek ražoti no otrreizējām izejvielām, lai saudzētu dabu.

ALGOTHERM nodrošina ikviena ādas tipa skaistumkopšanas vajadzības, piedāvājot dabīgi iedarbīgus produktus sejas un ķermeņa kopšanai, kas lieliski izskatās, smaržo un veicina ādas dabisko skaistumu. Neatkarīgas laboratorijas pārbauda ALGOTHERM produktu iedarbīgumu, drošumu ādai, dermatologu un oftalmologu pārraudzībā. 

Atbildēt