Beauterra

BEAUTERRA

BeauTerra ir laboratorija Francijā, kas ražo dabiskus mazgāšanās produktus no augstvērtīgām augu eļļām, kas ir gan ādu saudzējoši, gan vizuāli pievilcīgi un apveltīti ar patīkamiem aromātiem. Laboratorijas īpašnieks un vadītājs ir ar 30 gadu pieredzi dermokosmētikas ražošanā vienā no pasaules vadošajiem dermokosmētikas zīmoliem, tāpēc BeauTerra radītās ziepes un dušas geli ir ar augstu dermatoloģisko vērtību, turklāt tie gādā ne vien par produktiem, kas piemēroti pat jutīgai ādai, bet arī par apkārtējo vidi. Beauterra tulkojumā “skaista pasaule” – gan tā, kas ir mūsu mājās, gan vide ap mums!

Beauterra dabiskie ādas kopšanas produkti:

  • Sevišķi bagātīgie dušas geli- sejai, ķermenim un matiem;
  • Alepo ziepes- rokām un ķermenim, sausai, bojātai un jutīgai ādai;
  • Marseļas ziepes- ķermenim un rokām;
  • Dabiski matu mazgāšanas līdzekļi.

BeauTerra “atgriežas pie saknēm”

Laboratorija ražo Marseļas ziepes, kuru sastāvu senatnē aizsargāja pat Francijas karaļa Luija XIV izdotie likumi. Šajos laikos nav atlicis daudz ziepju meistaru, kas pieprot šo prasmi – no olīveļļas radīt dabiskas ziepes. Turklāt šis dabisko ziepju radīšanas process ir laikietilpīgs un prasa nepārtrauktu meistara klātbūtni. Tomēr darba rezultāts ir visu pūļu vērts – Marseļas ziepes ir ādu saudzējošs līdzeklis, ko savā ikdienas mazgāšanās rituālā var iekļaut ikviens, pat tie, kam jutīga āda, arī bērni. Marseļas ziepes pieejamas gan mūsdienīgā – šķidrajā versijā, gan klasiskajā – gabaliņziepju formā.

Antīkas ziepes

Jāatzīst, ka Marseļas ziepes ir pateicību parādā Alepo ziepēm, kas ir to priekšteces. Alepo ziepes ir antīkas ziepes, kuru aizsākumi tiek attiecināti uz laiku pirms 3000 gadiem Sīrijā. Alepo ziepes ziepju meistars gatavo ar to pašu autentisko karstās saponifikācijas metodi, ar kuru tiek radītas arī Marseļas ziepes, bet pašā reakcijas noslēgumā, kad no olīveļļas un patoša jau vara katlos radīta ziepju un dabīgā glicerīna masa, tai tiek pievienota lauru ogu eļļa (BeauTerra nežēlo šo vērtīgo eļļu un pievieno to 20% no visas masas – kas ir ļoti augstas kvalitātes rādītājs). Lauru ogu eļļa ir pazīstama ar savām antibakteriālām un ādu dziedējošām īpašībām. Rezultātā tiek radītas ziepes, kas ir lieliski piemērotas arī ādai ar noslieci uz akni, psoriāzi un ekzēmu. Alepo ziepju dziļi samtaino aromātu veido lauru ogu eļļa.

Mūsdienīgi un praktiski dušas geli

BeauTerra padomājusi arī par ikvienam noderīgiem praktiskiem līdzekļiem, kurus ņemt līdzi uz sporta nodarbībām vai lietot dušā mājās – Sevišķi bagātīgie dušas geli. To sastāvs piemērots gan sejas, gan ķermeņa, gan matu mazgāšanai. Par sevišķi bagātīgiem šos gelus sauc dēļ tiem pievienotās bioloģiskās olīveļļas, kas pazīstama ar savām ādu mīkstinošajām un aizsargājošajām īpašībām. Turklāt dušas gelu pievienotā vērtība ir tā, ka tie pilnībā nesatur ziepes un ir ar ādai draudzīgo fizioloģisko pH līmeni. Tas nozīmē, ka dušas gelus var lietot arī īpaši sausas, trauslas un jutīgas ādas mazgāšanai.

“Zero waste” un dabiski šampūni

BeauTerras šampūnziepes lieliski papildina dabīgas kosmētikas, vegāniskā un “zero waste” atbalstītāju ikdienas mazgāšanās līdzekļu klāstu. Pieejama arī metāla kārba ar vāku šampūnziepju uzglabāšanai un līdzi ņemšanai. Tāpat arī ierastie šķidrie šampūni un dabisks kondicionieris, kas piemēroti visai ģimenei, parūpēsies, lai mati būtu tīri, kopti un veselīgi, jo to sastāvā ir vairāk kā 93% dabas sastāvdaļu un nav ne silikonu, ne parabēnu, ne fenoksetanola.

Rūpes par skaistu pasauli

BeauTerra ne vien sastāvs ir dabisks (vairāk kā 96% dabas sastāvdaļu, nesatur nevienu naftas blakusproduktu…) un piemērots pat jutīgai ādai, bet arī tās iepakojumi ir otrreiz pārstrādājami un arī izgatavoti no otrreiz pārstrādāta materiāla. Mazgāšanās līdzekļi pieejami lielos – 1L iepakojumos, kas nodrošina mazāku plastmasas patēriņu un nonākšanu atkritumos, kā arī ierobežo izplūdes gāzu daudzumu, jo pārvadājot 1L iepakojumos tiek pārvadāts divas reizes vairāk ziepju, nekā 200ml iepakojumos, piemēram.

Atbildēt