Algotherm, Beauterra, BIODERMA, Institut Esthederm, Isispharma, Laino, Neutraderm

Apsveic savus mīļos attālināti!

Kā decembrī iegūt vairāk laika un, rūpējot dāvanas, ietaupīt?

Esam parūpējušies par to, lai jums atvieglotu dāvanu gādāšanas procesu un, lai paliktu tikai dāvināšanas PRIEKS. Par piedāvātajām iespējam decembrī, lasiet zemāk:

  1. -30% VISAI KOSMĒTIKAI

Vērtīga un dāvinātājam izdevīga dāvana.

  1. SVĒTKU IEPAKOJUMS

Lai bauda gan ādai, gan acīm! Pievienojiet grozam “Svētku iepakojumu”  un dāvanu adresāts saņems iepakotu melnā kartona kastē ar caurspīdīgu logu un tumši sarkanu pildījumu - apsietu ar zelta lentu (skat. attēlu iepriekš).

!Iesakām “Svētku iepakojumu” arī tad, ja dāvanu paredzēts nodot saņēmējam personīgi, lai ietaupītu laiku, domājot par noformējumu vēlāk.

  1. APSVEIKUMA KARTĪTE

Visiem pasūtījumiem decembrī klāt tiek pievienota Myskin apsveikuma kartīte. Ierakstiet savu novēlējumu dāvanas saņēmējam - tam paredzētajā dzeltenajā laukumā (pie pasūtījuma noformēšanas) un mēs uzrakstīsim to ar roku uz kartītes. Turpat arī atzīmējiet ķeksīti pie punkta, ka pasūtījums ir dāvana, lai neliekam klāt pavadzīmi.

  1. SŪTĪJUMA IZSŪTĪŠANA 1-2 DARBA DIENU LAIKĀ UN BEZMAKSAS PIEGĀDE

Lai dāvana nonāk pie saņēmēja laicīgi! Visi sūtījumi decembrī tiek izsūtīti 1-2 darba dienu laikā. Un, joprojām, pie mums ir bezmaksas piegāde pasūtījumiem virs 20 euro.

!SVARĪGI! Aukstajā laikā (ārā gaisa temperatūrai nokrītot zem +10°C) , izvēloties piegādi uz pakomātiem, pasūtījums ir jāizņem NEKAVĒJOTIES, lai aukstums neietekmētu produktu kvalitāti. Kad ārā gaisa temperatūra ir zem +10°C, rekomendējam izvēlēties piegādi ar kurjeru.

Atbildēt