Ādas attīrīšana, Ādas kopšana, BIODERMA

BIODERMA jaunums taukainas, piņņu skartas ādas intensīvai attīrīšanai

Tīra un gluda āda mēdz būt kā sapnis tiem, kuriem ir taukainas ādas tips un nosliece uz piņņu veidošanos. Un tā ir arī pamatota vajadzība, jo āda ne vien izskatās blāva, spīdīga un ar redzamiem “melnajiem punktiem” un sārtiem izsitumiem, bet arī, balstoties uz tās bioloģiskajām īpatnībām, tās virskārta ir sabiezēta, poras aizsprostotas un ādā veidojas labvēlīga vide, lai savairotos baktērija C.acnes, kas veicina iekaisuma procesa rašanos.

Ko darīt un kā tīrīt ādu ikdienā, it īpaši, ja ādas nepilnības saglabājas ilgstoši un ir nostiprinājušās? Vai īstais risinājums ir skrubji un pīlingi? Kā vieni, tā otri iepriekš minētie darbojas kā ādas virskārtas nolobītāji, darot to mehāniski vai ķīmiski. To darbības rezultāts ir gludāka āda, ko parasti jūt jau ar tausti pēc pirmās lietošanas reizes, tādēļ ādas skrubēšana šķiet ļoti iedarbīgs veids, kā panākt vēlamo efektu. Arī BIODERMA produktu klāstā ir Sébium Gel gommant lobošais gels ar divējādu lobošu iedarbību, kas padara ādu gludāku un mirdzošāku. Šo gelu ieteicams lietot pāris reizes nedēļā, tāpat kā skrubjus kopumā, lai pārāk nenolobītu ādu un nerosinātu vēl izteiktāku sebuma izdalīšanos kā kompensāciju, ko āda veiks, lai sevi aizsargātu. 

BIODERMA jaunums – Sébium Gel moussant actif aktīvais putojošais gels piedāvā risinājumu, kā ikdienā veikt intensīvu ādas attīrīšanu, kas ir ne vien efektīva ādas nepilnību mazināšanā, bet arī saglabā ādas dabisko līdzsvaru, nesausinot un nekairinot to. Ieguvums ir dziļi attīrīta āda, atbrīvotas poras, samazinātas ādas nepilnības un taukainais spīdums. Āda ir kļuvusi tīrāka, gludāka un mirdzošāka.

BIODERMA Sebium Gel Moussant Actif aktīvais putojošais gels 200ml

20.10
30 dienu zemākā cena €14.07
Aktīvais putojošais gels intensīvai attīrīšanai taukainai ādai ar noslieci uz piņņu veidošanos. Dziļi attīrīta āda, atbrīvotas poras, samazinātas ādas nepilnības un taukainais spīdums.
Pievienot grozam

Dziļo ādas attīrīšanu veic divu savstarpēji papildinošu keratolītisku aktīvo vielu pāris: glikolskābe (AHA) un salicilskābe (BHA). Salicilskābe veicina atmirušo šūnu nolobīšanu, attīra aizsprostotās poras, atvieglojot sebuma plūsmu un ierobežojot komedonu veidošanos, savukārt glikolskābe paātrina ādas nolobīšanos, tādējādi stimulējot šūnu atjaunošanos un sekmējot ādas tekstūras un mirdzuma uzlabošanos.

Sastāvā esošais cinka glikonāts rūpējas par ādas spīduma mazināšanu un baktēriju C.acnes vairošanās ierobežošanu.

Sébium Gel moussant actif aktīvais putojošais gels satur tikai vienu augu izcelsmes nejonu virsmaktīvo vielu, kas, nonākot saskarē ar ūdeni un mehāniskas berzes rezultātā, veido maigas, viegli noskalojamas putas un nodrošina teicamu panesību.

Gels ir bez ziepēm, tam ir viegls aromāts un viegli skābs pH 4,5, kas nodrošina teicamu efektivitātes un panesības līdzsvaru.

Sébium Gel moussant actif aktīvo putojošo gelu paredzēts lietot ādas attīrīšanai ikdienā, no rīta un/vai vakarā līdz ādas nepilnības izzūd. Pēc tam var pāriet uz Sébium Gel moussant putojošā gela lietošanu

Atbildēt