BIODERMA

BIODERMA uzvarošā kombinācija pret pinnēm

Jaunums BIODERMA Sébium Kerato+​

Pinnes jebkurā vecumā ir gluži kā nejauks kaimiņš – vismaz kādu laiku ar to jāsadzīvo, bet kā? Tiek meklēti un izmēģināti visdažādākie līdzekļi: medikamenti un kosmētika, procedūras gan mājās, gan pie kosmētiķa, kas vainagojas ar reizēm īslaicīgu vai nepārliecinošu rezultātu, un nereti medikamenta vai kosmētikas lietošana tiek pārtraukta, jo kairina ādu un rada nepatīkamas sajūtas. Tādēļ nav pārsteigums, un pētījumi to apliecina, ka aknes gadījumā cilvēki sagaida, lai līdzeklis, pirmkārt, būtu labi panesams; efektivitāte svarīguma ziņā paliek otrajā vietā. Jo, protams, kas gan gribēs lietot līdzekli, kas, lai arī ir ļoti efektīvs, tomēr kairina un sausina ādu.

Kā atrast perfektu līdzsvaru starp efektivitāti un panesību?

Krēmi, kuru sastāvā ir keratolītiskas aktīvās vielas, ko bieži izmanto piņņu gadījumā, ir ļoti efektīvi, ja keratolītiskajām hidroksiskābēm ir zems (skābs) pH, taču tas “nepatīk” ādai, un krēma panesība pasliktinās. Savukārt, mēģinot pielāgot klasiskās hidroksiskābes ādas pH, panesība uzlabojas, bet efektivitāte ir tikai mērena. 

Vai tā ir neiespējamā misija radīt līdzekli, kas spētu būt gan pārliecinoši efektīvs, gan ļoti labi panesams?

Jaunums BIODERMA Sébium Kerato+

BIODERMA ir pierādījusi, ka augsta efektivitāte un ļoti laba panesība ir apvienojama vienā līdzeklī piņņu skartai ādai – tas ir jaunais Sébium Kerato+ krēms! Tas novērš pūtītes, komedonus un rētas un saglabā ādas komfortu.

Sébium Kerato+ nodrošina maksimālu keratolītisku efektivitāti, kāda tiek pieļauta dermokosmētikas krēmos. Un vienlaikus tas, cik vien iespējams, ļauj izvairīties no ādas kairinājuma un izsausināšanas, ko varētu radīt keratolītiskas vielas. Jau no pirmās lietošanas reizes āda ir matēta un mitrināta, un redzama ādas bojājumu samazināšanās ir konstatējama jau no otrās dienas! Turpinot lietošanu, āda kļūst vizuāli tīrāka, gludāka, ar vienmērīgāku krāsu.

Kas ir uzvarošā kombinācija, pateicoties kurai Bioderma Sébium Kerato+ sasniedz tādu rezultātu?

Jaunums BIODERMA Sébium Kerato+

Tas ir unikāls BIODERMA keratolītisku aktīvo vielu pāris: salicilskābe un ābolskābes esteris, kas saskaņoti darbojas uz ādas virsmas un dziļumā. Salicilskābe darbojas uz virsmas – uz šūnu savienojumiem; ābolskābes esteris darbojas dziļumā uz lipīdu saistvielu. Tiek likvidētas nedzīvās šūnas, lai atvērtu aizsprostotās poras un lai sebums varētu brīvi plūst. Ābolskābes esteris ir jaunas paaudzes alfa-hidroksiskābe, kas efektīvi darbojas tādā pH līmenī, kas ir atbilstošs ādai, tādēļ nav kairinošs, turklāt tam piemīt arī sebuma veidošanos regulējoša un mitrinoša darbība.

Lai novērstu jaunu komedonu un pūtīšu veidošanos, krēma sastāvā ir iekļauts BIODERMA Fluidactiv™ patentētais komplekss, kas bioloģiski regulē sebuma kvalitāti, tādējādi novēršot sebuma sabiezēšanu un poru aizsprostošanos.

Sébium Kerato+ darbojas uz bojājumiem visos līmeņos: gan uz pūtītēm, gan komedoniem, gan pēciekaisuma sekām, lai palīdzētu tos novērst, kā arī aizkavē jaunu bojājumu veidošanos. Būdams nekairinošs un nesausinošs un mitrinādams ādu 8 stundu garumā, Sébium Kerato+ ir īstens sabiedrotais ikdienā, ja nākas sadzīvot ar pinnēm. To var lietot vai nu vienu pašu, ja pinnes ir vieglas, vai pirms un pēc medikamentu terapijas kursa nopietnākos gadījumos, lai pagarinātu ar medikamentu sasniegto efektu un paildzinātu periodu starp medikamentu lietošanas reizēm. Krēmam ir netaukaina, nelipīga želejkrēma tekstūra, un tas veido labu pamatu dekoratīvajai kosmētikai.

Aknes skarta āda gaida, lai par to labi parūpējas, un ar Sébium Kerato+ tas izdosies!

Atbildēt