Isispharma

ISISPHARMA

ISISPHARMA jau vairāk kā 30 gadus pēta ādas dabiskos mehānismus un disfunkcijas, lai rastu arvien labākus un efektīvākus risinājumus ādas līdzsvara atgūšanai, izmantojot saudzīgu un iedarbīgu ādas kopšanu.

ISISPHARMA jau kopš 1987. gada ražo dermokosmētikas līdzekļus, kas piemēroti specifiskām ādas vajadzībām un bojājumiem. Šie līdzekļi nodrošina efektīvu atbalstu un risinājumus šādu ādas disfunkciju gadījumos, kā piemēram, pigmentācijas problēmas, rozācija, akne un atopija. 

  • NEOTONE® līnija – ādai ar hiperpigmentāciju jeb visu veidu pigmentācijas plankumiem
  • VITISKIN® līnija – depigmentētai ādai, vitiligo
  • RUBORIL® līnija – jutīgai, apsārtušai ādai
  • TEEN DERM® līnija – taukainai, aknes skartai ādai
  • SECALIA® līnija – sausai, atopiskai ādai
  • URELIA® līnija – ļoti sausai ādai, kas lobās
  • GLYCO-A® līnija – kosmētiskie pīlingi
  • XEROLAN® – bojātai ādas barjerai
  • UVEBLOCK® līnija – dermatoloģiskie aizsarglīdzekļi no saules

ISISPHARMA ir jaunatklājēja – pirmais dermokosmētikas zīmols, kas nu jau pirms vairāk kā 30 gadiem ādas kopšanas līdzekļos sāka izmantot augļskābes. Mūsdienās kosmētiskie pīlingi ir izplatīti un novērtēti ādas kopšanā.

ISISPHARMA efektīvie līdzekļi ir rezultāts daudzajiem izpētei veltītajiem gadiem, ārkārtīgi rūpīgai aktīvo sastāvdaļu izvēlei, kā arī sadarbībai starp laboratoriju, veselības jomas profesionāļiem un arī pacientiem. Patentētie kompleksi un to aktīvās sastāvdaļas parūpēsies par katru ādas problēmu gan uz sejas, gan ķermeņa, kā pieaugušajiem, tā arī zīdaiņiem un bērniem. ISISPHARMA kosmētiku iesaka dermatologi un farmaceiti jau vairāk nekā 80 pasaules valstīs.

ISISPHARMA laboratorija ar savām eksperta zināšanām par ādas homeostāzi (dabīgo līdzsvaru) pasaulē ir izvirzījusies līderos, savus dermokosmētiskos līdzekļus spējot iedarbības ziņā salīdzināt pat ar ierastajiem ārstēšanas līdzekļiem, piemēram, tādu ādas problēmu risināšanā, kā:

HiperpigmentācijaNeotone Serum serums kopā ar Neotone Radiance SPF50+ aizsargfluīdu – šī “zvaigžņu pārīša” iedarbība ir klīniskajā pētījumā pierādīti efektīvāka un patīkamāka par klasisko ārstēšanā izmantoto hidrohinonu 4%, un to drīkst izmantot arī gada saulainajā laikā.

RozācijaMetroruboril A.Z. krēms ar sastāvā pievienoto 15% azelaīnskābi ir daudz iedarbīgāks par ierasto metronidazolu 0.75% koncentrācijā, turklāt tā sastāvā klāt ir arī ādu remdējošas un atjaunojošas sastāvdaļas.

ISISPHARMA laboratorija par savu mērķi izvirzījusi padarīt dermatoloģiju:

#1 PIEEJAMU visiem, jo ikvienam ir tiesības uz kvalitatīvu aprūpi

#2 BALSTĪTU UZ SADARBĪBU, jo uzlabojumi ir iespējami, ja laboratorijai ir cieša sastrāde ar pētniekiem, dermatologiem, farmaceitiem un pacientiem

#3 CAURSPĪDĪGU, jo attiecības ar pacientiem un veselības jomas profesionāļu uzticība ir svarīga

Atbildēt