Neutraderm

NEUTRADERM

NEUTRADERM rūpējas par visas ģimenes ādu, nodrošinot dermatoloģiski apstiprinātu, hipoalerģisku produktu sastāvu, kas piemērots ikdienas lietošanai visai ģimenei jau no dzimšanas. NEUTRADERM produkti izstrādāti Laboratoires Gilbert Cosmétiques, Francijā, un ir dermatoloģiski pārbaudīti neatkarīgā laboratorijā.

Āda ir lielākais orgāns, tāpēc ikdienā par to nepieciešams īpaši rūpēties. Lai nodrošinātu optimālu aizsardzību ādai vajadzīgi produkti ar efektīvām aktīvajām sastāvdaļām, kas rūpējas par ādu to barojot un mitrinot, kā arī paaugstina tās jutības slieksni. NEUTRADERM produkti ļauj ādai atjaunoties dienu no dienas. 

DERMATOLOĢISKA INOVĀCIJA – PATENTĒTS AKTĪVS OLIGO KOMPLEKSS(1)

NEUTRADERM produktu sastāvā ir patentēta, dabiska aktīvā sastāvdaļa – aktīvais oligo komplekss ādai, kas nomierina un atjauno ādas struktūru un apgādā ar minerālvielām. Izmantots Iruāza jūras ūdens ar augstu minerālvielu un mikroelementu koncentrāciju – tas atjauno ādas aizsargbarjeru un nodrošina ādas mikrobioma līdzsvaru.

DIVI PATENTI(1)

ČETRI EFEKTIVITĀTES TESTI

Tūlītēji nomierina

Aizsargā ādu no iekaisumu veicinošiem faktoriem 

Stiprina ādas aizsargbarjeru 

Pateicoties augstajam kalcija un magnija sastāvam aktīvajā oligo kompleksā, āda tiek aizsargāta un tiek stiprināta ādas aizsargbarjera.

Apgādā ādu ar nepieciešamajiem mikroelementiem

Aktīvs oligo komplekss ir bagāts ar minerālvielām un mikroelementiem un tas palīdz uzturēt pareizus ādas bioloģiskos procesus.

Uztur ādas mikrobioma līdzsvaru

Aktīvā oligo kompleksa sastāvs aizsargā ādu un veicina veselīgas ādas mikrofloru.

(1)  FR 2 872 046 / FR 1 853 214

Atbildēt