Beauterra, Dabiska kosmētika, Zīmoli

BeauTerra smaržu ceļvedis

BeauTerra dušas gelu un dabisko Marseļas ziepju klāsts ir kļuvis patiešām plašs – 9 dažādi veidi Marseļas ziepju un 7 dušas gelu veidi. Lai ikkatrs svaigu vai saldu aromātu cienītājs varētu atrast sev tīkamāko smaržu, esam izveidojuši BeauTerras smaržu ceļvedi.

Atsvaidzinoši citrusaugļu aromāti:

 Ja esi svaigu, citrusaugļu aromātu piekritējs, iesakām izvēlēties atsvaidzinošo PIPARMĒTRU-CITRONU MARSEĻAS ŠĶIDRĀS ZIEPES. vai CITRONU-VERBĒNAS BAROJOŠO DUŠAS GELU

Abi šie līdzekļi ir vieni no populārākajiem BeauTerra klientu vidū.

Vasaras pielieti, saldu ziedu aromāti:

Starp jūsu iemīļotākajām ziepēm ir arī rūgteni saldās LAVANDAS MARSEĻAS ZIEPES un saldās ANTĪKO ROŽU MARSEĻAS ŠĶIDRĀS ZIEPES.

JASMĪNA ZIEDU DUŠAS GELU parasti vairāk izvēlas vasarā un kopumā raksturotu kā siltu, reibinošu jasmīna ziedu aromātu.

Monoi aromāts tiek iegūts gardēnijas ziedus mērcējot kokosu eļļā, tāpēc MONOI BAROJOŠĀ DUŠAS GELA aromāts ir ar izteiktu maigu, siltu un saldu ziedu aromātu.

Saldi, silti aromāti:

Pats populārākais BeauTerra mazgāšanās līdzeklis nemainīgi  ir SANDALKOKA BAROJOŠAIS DUŠAS GELS. Mēs noteikti jums piekrītam, sandalkoka siltais, koksnes aromāts ar bagātīgām, austrumnieciskām, saldām notīm apbur arī mūs!

Vēl siltu un austrumniecisku aromātu cienītājiem iesakām pamēģināt AMBER BAROJOŠO DUŠAS GELU. Tas viegli iesmaržinās ādu ar siltu, pūderīgu, saldu aromātu.

 No Marseļas ziepēm silti un saldi aromāti ir ŠĪ SVIESTA MARSEĻAS ZIEPĒM un MEDUS-VANIĻAS MARSEĻAS ZIEPĒM.

Smaržu buķetes:

Jaunāko Marseļas ziepju un dušas gelu smarža sastāv no vairākiem aromātiem, kopā veidojot smaržu buķeti

ALVEJAS BAROJOŠS DUŠAS GELS  - šis dušas gels patiks svaigu, saldu aromātu cienītājiem un iesmaržinās ādu ar alvejas, zaļā ābola, maijpuķīšu, rožu, muskusa un ciedra aromātu.

OLĪVU MARSEĻAS ŠĶIDRĀS ZIEPES - svaigi rūgtenu smaržu cienītājiem. Iesmaržina ādu ar svaigi rūgtenu olīvu, eikalipta, verbenas un apelsīnu ziedu smaržu buķeti.

KOKVILNAS ZIEDU MARSEĻAS ŠĶIDRĀS ZIEPES – maigu ziedu aromātu cienītājiem. Iesmaržina ādu ar maigu kokvilnas, rožu, vijolīšu un vaniļas smaržu buķeti.

 

Ja vēlies neitrālu līdzekli, bez smaržas, iesakām izvēlēties SALDO MANDEĻU-ALVEJAS MARSEĻAS ŠĶIDRĀS ZIEPES.

Atbildēt