Algotherm, Dabiska kosmētika, Jaunumi, Zīmoli

RETINOLS UN TĀ DABISKĀS ALTERNATĪVAS SKAISTUMKOPŠANĀ!

RETINOLS UN TĀ DABISKĀS ALTERNATĪVAS SKAISTUMKOPŠANĀ

Retinols ir kļuvis par skaistuma eliksīru, ko skaistumkopšanā bieži izmanto pretnovecošanās produktos. Tas veicina ādas šūnu atjaunošanos, samazina smalko līniju un grumbu parādīšanos, uzlabo ādas tekstūru. Taču, neskatoties uz tā priekšrocībām, daudzi meklē dabiskākas alternatīvas retinola lietošanai. Bieži vien tas ir saistīts ar tādām blakusparādībām kā  ādas sausumu, kairinājumu un paaugstinātu jutību pret sauli.

Retinola un Lucernas salīdzinājums

 

KAPĒC IZVĒLĒTIES DABISKAS ALTERNATĪVAS?

Pēdējos gados skaistumkopšanas industrijā pieaug interese par dabiskām alternatīvām, kas piedāvā līdzīgus rezultātus kā retinols, bet ar mazāku risku izraisīt nevēlamas reakcijas. Daudzi izvēlas dabiskas retinola alternatīvas ne tikai dēļ to maigākas iedarbības uz ādu, bet arī vides apsvērumu dēļ. Lucernas ekstrakts ir atjaunojama un videi draudzīgāka izvēle, salīdzinājumā ar sintētiskām/ ķīmiskām sastāvdaļām.

 

LUCERNAS EKSTRAKTS – RETINOLA DABISKĀ ALTERNATĪVA

Retinola dabiskā alternatīva lucernas (alfalfa) ekstrakts ir dermokosmētikas aktīvā sastāvdaļa, kas ir spēcīgs antioksidants, maigi stimulējot šūnu atjaunošanos un samazinot novecošanās pazīmes. Tas ir īpaši piemērots cilvēkiem ar jutīgu ādu, kuri vēlas izvairīties no potenciāli agresīvas retinola ietekmes, bet vēlas sasniegt līdzvērtīgus rezultātus.

 

Algotherm Ocean Time sejas krēmi

 

Ocean Time Pretgrumbu  un Liftinga krēmi ir Algotherm ekspertu radīti produkti, kuri pateicoties to sastāvā esošajiem jūras augu ekstraktiem un retinola alternatīvai - lucernas ekstraktam mērķtiecīgi iedarbojas:

  1.  samazinot grumbas
  2. nostiprinot ādu 
  3. uzlabojot ādas elastību, lai tā kļūtu redzami jauneklīgāka. 

 

 

 

Liftinga krēms iedarbojas uz tvirtumu zaudējušu ādu to nostiprinot, ādai kļūstot elastīgākai un tvirtākai.

 

 



 

Pretgrumbu krēms iedarbojas uz trim problēmzonām -

  • nasolabiālās grumbām
  • pieres rievām
  • starpuzacu rievām

 

Saistītie Ieraksti

Atbildēt