Jaunumi

MySkin ādas veselības un skaistuma mājas Rīgā, Kalnciema ielā 33! 

Izmanto atlaides kodu LMA30 un saņem 30% atlaidi visam MySkin ādas kopšanas produktu sortimentam gan internetveikalā, gan ādas skaistuma mājās Kalnciema ielā 33.

Pie mums atradīsi plašu dermokosmētikas produktu un ādas kopšanas līdzekļu klāstu no  Francijas TOP kosmētikas zīmoliem – Bioderma, Algotherm, Institut Esthederm, BeauTerra, Laino, Isispharma un Neutraderm zīmoliem. Esam šo zīmolu oficiālais izplatītājs Latvijā jau 15 gadus, tāpēc varam nodrošināt plašāko produktu izvēli, zīmolu jaunumus, draudzīgas cenas un īpašas akcijas katru mēnesi. Turklāt savus klientus pie pirkumiem cenšamies iepriecināt ar dāvaniņām un produktu paraudziņiem.

Klientu ērtībai esam radījuši internetveikalu myskin.lv, kur visa mūsu piedāvātā produkcija pieejama attālinātai iegādei. Taču mūsu ādas skaistuma māju ir iespējams apmeklēt arī klātienē – atrodamies tikai 10 minūšu brauciena attālumā no Rīgas centra, ainaviskajā Āgenskalna rajonā. Sejas attīrīšana, ķermeņa siluetu veidojošas procedūras un atjaunojošie pīlingi ir tikai dažas no procedūrām, ko piedāvā mūsu prasmīgās kosmētiķes no Latvijas un Ukrainas.

Daudzveidīgais produktu klāsts un speciālistu konsultācijas kombinācijā ar sejas un ķermeņa procedūrām pie mūsu prasmīgajām kosmētiķēm MySkin padara par vietu, kas sevī apvieno visas mūsu ādas vajadzības, kas nepieciešamas, lai nodrošinātu ādai spēju saglabāt tās jaunību un dabisko skaistumu.

Mūsu galvenā apņemšanās – palīdzēt ikvienam klientam atrast vispiemērotākos produktus savām ādas vajadzībām. Esam gandarīti, ka klienti savās atsauksmēs īpaši novērtē gan klientu servisu un ātro piegādi, gan iespēju saņemt profesionālas bezmaksas konsultācijas, kuru laikā izvēlēties produktus palīdz zinoši speciālisti – zīmolu pārstāvji un kosmētiķi.

Tuvākajā laikā MySkin ādas skaistuma māju Kalnciema ielā 33 papildinās blakus iekārtotā modernā dermatoloģijas klīnika, kur būs iespējas saņemt plaša spektra medicinīskos pakalpojumus ādas slimību diagnostikā, ārstēšanā un profilaksē.

Pateicamies ikvienam, kurš rūpes par savas ādas veselību un labsajūtu uztic mums! Lai iet skaistumā!

Atbildēt