BIODERMA

Vieni paši mēs varam paveikt tik maz, bet kopā – tik daudz!

BIODERMA atbalsti

06.10.2022. Iegādājies BIODERMA un atbalsti!

Katru gadu oktobris tiek atzīmēts kā krūts veselības mēnesis un katru gadu šajā mēnesī cilvēki visā pasaulē izrāda savu atbalstu ikvienam, kuru skāris krūts vēzis. Šogad, mēs, BIODERMA, sirsnīgi aicinām tos, kuri vēlas, iesaistīties un palīdzēt sievietēm, kurām apstiprināta šī diagnoze.

Veids, kā dot!

Iegādājoties zīmola BIODERMA produktus 06.10.22. internetveikalā Myskin.lv un veikalā “Myskin” Kalnciema ielā 33, ar 10% ziedojumu atbalstīsi Rozā vilciena labdarības fondu, palīdzot nodrošināt bezmaksas psihologa vai psihoterapeita konsultācijas un fizioterapijas nodarbības Latvijas sievietēm, kuras skāris krūts vēzis.

Info par Rozā Vilciens fondu

Labdarības fonda “Rozā vilciens” galvenais mērķis ir palīdzēt nodrošināt mūsdienīgu atbalstu sievietēm Latvijā, kuras skāris krūts vēzis: individuālas konsultācijas pie psihologa vai psihoterapeita un nodarbības pie fizioterapeita. Krūts vēža ārstēšanā svarīga ir agrīna slimības atklāšana, tāpēc 2019. gadā fonds aizsāka #pupkultūra kustību, ar mērķi uzrunāt veselas sievietes un mudināt tās iekļaut regulāras krūšu pārbaudes savā ikdienas rutīnā.

Fonds ir tapis konsultējoties ar P. Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas Krūts slimību centra un Latvijas Onkoloģijas centra speciālistiem un personālu, kā arī ar Latvijas Psihoterapeitu biedrību

ZIEDO INDIVUDĀLI

Rozā vilciena labdarības fonds

Reģistrācijas Nr. 40008231744

Juridiskā adrese: “Sucas”, Sējas novads, LV-2142.

Bankas nosaukums: Luminor Bank AS Latvijas filiāle

Konta numurs: LV96RIKO0000084371014 

SWIFT: RIKOLV2X

Iniciatīva spēkā 06.10.2022. internetveikalā myskin.lv un klātienes veikalā Myskin Kalnciema iela 33.

Atbildēt