BIODERMA, Jutīga āda

Sensibio Defensive – jauni BIODERMA krēmi jutīgas ādas pašaizsardzības stiprināšanai

Mūsu āda sajūt vidi un tās pārmaiņas: pētījumi ir apstiprinājuši, ka ādas epidermas un nervu galu mijiedarbība ir iesaistīta jušanas funkcijās un ka epidermu var uzskatīt par maņu orgānu. Atklājumi par receptoriem, ar kuriem sajūtam aukstumu, karstumu un pieskārienus, šogad godināti ar visaugstāko novērtējumu zinātnē – Nobela prēmiju, kuru saņēmuši Kalifornijas universitātes Sanfrancisko profesors Deivids Džuliuss un Skripsas pētījumu institūta Kaliformijā profesors Ardems Pataputians.

Sākumā ādas jutība ir priekšrocība – āda signalizē mums par pārmaiņām un ātri adaptējas, lai pasargātu sevi no vides agresīvās ietekmes. Tomēr ar laiku un kairinātājiem kļūstot agresīvākiem, āda tiek pārslogota, reaģē pastiprināti, un rodas dažādas diskomforta sajūtas: savilkums, dzelšana, durstīšana, dedzināšana. Cilvēki mēdz raksturot savu ādu kā reaktīvu, pastiprināti jutīgu, neko nepanesošu, taču visiem šiem simptomiem, lai cik tie būtu intensīvi, ir viens bioloģiskais mehānisms – jutīga vai sensibilizēta āda, kurai ir grūtības atgriezties normālā stāvoklī.

Jutīgai ādai paredzētie kopšanas līdzekļi parasti tiek veidoti, lai ādu aizsargātu, ieliekot to tādā kā “burbulī” un izolējot no dabiskās vides. Āda nomierinās, taču var pakāpeniski zaudēt pielāgošanās spējas. Kad tā tiek pakļauta jaunām vides pārmaiņām vai potenciāliem kairinātājiem, tā atkal sāk reaģēt pastiprināti. Tādēļ ādai drīzāk ir nepieciešama nevis pastiprināta aizsardzība, bet gan palīdzība pašaizsardzības spēju stiprināšanā. Tātad jutīgai ādai ir nepieciešams aktīvs risinājums!

Lai nodrošinātu jutīgai ādai unikālu, pilnīgu un aktīvu aprūpi, ir jāstiprina tās pašaizsardzības spējas. BIODERMA jaunie krēmi jutīgai un sensibilizētai ādai Sensibio Defensive un Sensibio Defensive rich ir aktīvi nomierinoši krēmi, kas stiprina ādas spējas aizsargāt sevi, neatkarīgi no tā, kāds ir jutības cēlonis: dabiska vai vides un dzīvesstila faktoru izraisīta.

Pateicoties abu jauno krēmu sastāvā esošajai Defensive tehnoloģijai, kurā iekļautas biomimētiskas sastāvdaļas, tie darbojas uz jutīgas ādas cēloņiem, lai novērstu jutīgas ādas reakciju, oksidatīvo stresu un ādas barjerfunkcijas pārmaiņas, ko ikdienā izraisa agresīvi kairinātāji. Karnozīns un E vitamīns pasargā ādu no brīvajiem radikāļiem, tādējādi mazinot oksidatīvo stresu. Tetrapeptīds-10 stiprina ādas barjerfunkciju, lai samazinātu kairinātāju iekļūšanu ādā. Sarkanās salvijas sakņu ekstrakts ierobežo jušanas nervu šķiedru hiperreaktivitāti un lokālu iekaisuma reakciju.

Lietojot Sensibio Defensive un Sensibio Defensive rich krēmus, āda tiek aktīvi nomierināta, tās pašaizsardzības mehānismi tiek stiprināti, ādas mitrināšana tiek nodrošināta 12 stundu garumā, un lietotāji ir novērojuši, ka viņu dzīves kvalitāte ir uzlabojusies.

Tā kā visiem ādas tipiem var būt raksturīga pastiprināta jutība, tad Sensibio Defensive ir pieejams ar divu veidu tekstūrām, kas abas ātri iesūcas ādā un neatstāj lipīgu slānīti. Sensibio Defensive krēma tekstūra ir viegla un atsvaidzinoša, un tas ir piemērots normālai vai kombinētai ādai. Savukārt Sensibio Defensive rich krēma tekstūra ir bagātīga un pārklājoša, kas atbilst sausas vai ļoti sausas ādas vajadzībām.

Abi krēmi ir pārbaudīti dermatologu pārraudzībā, un tiem ir ļoti laba panesība. Tie veido labu pamatu dekoratīvajai kosmētikai.

Ja vēlies, lai tava jutīgā āda kļūtu stiprāka, tad lieto Sensibio Defensive!

Atbildēt