Algotherm, Zīmoli

Visaptverošai ādas jaunības saglabāšanai – ALGOTHERM OCEAN LIFE 

algotherm ocean life

Iecienītie Algotherm Jūras dzīvības produkti Latvijā pieejami jaunā iepakojumā un vēl efektīvāki savā iedarbībā. Tagad tos meklē pēc nosaukuma “OCEAN LIFE”, kas ietver sevī acu un lūpu serumu, sejas serumu un krēmu, kuri ar pilnveidotu un “noslīpētu” sastāvu visaptveroši iedarbojas uz galvenajām novecošanās pazīmēm. Turklāt gan produktu sastāvs, arī iepakojumi kļuvuši videi vēl draudzīgāki.

Algotherm Jūras dzīvības produktu līnija ar savu pārliecinošo efektu jau bija iekarojusi klientu uzticību un kosmētikas plauktiņus. Jaunā “OCEAN LIFE” apvieno jau pazīstamo savstarpēji papildinošo produktu trio ar uzlabotu produktu formulu. Tajos ir ne tikai augstāka patentētā aktīvo vielu ALGOGÈNE[4] koncentrācija, bet sastāvs bagātināts ar augstākas koncentrācijas mērķtiecīgi izvēlētām dermokosmētikas aktīvajām sastāvdaļām, lai visaptveroši nodrošinātu pretnovecojošu iedarbību, palīdzētu stiprināt ādas aizsargbarjeru, atjaunotu ādas virsējos slāņus, uzlabotu šūnu atjaunošanos un ādas elastību, kā arī samazinātu oksidatīvo stresu, kas veicina ādas novecošanos.

“OCEAN LIFE” visaptverošo pretnovecojošo iedarbību nodrošina Algotherm patentētais aktīvo vielu koncentrāts ALGOGÈNE[4], kas aktivizē 35 jaunības gēnus tūlītējai un ilgstošai iedarbībai pret galvenajām novecošanās pazīmēm. Patentētais komplekss izstrādāts vairāku gadu pētniecības rezultātā sadarbībā ar Filipu Benešu – zinātņu un genomikas pētījumu doktoru no Francijas Nacionālā zinātniskās pētniecības centra. ALGOGÈNE[4] komplekss radīts no četriem jūras augiem, kas sinerģiski darbojas, lai cīnītos ar visām novecošanās pazīmēm:

Alaria Esculenta aļģe – ādas tvirtumam, 

Undaria Pinnatifida aļģe – iedarbojas pret grumbām, 

Ulva Lactuca – nostiprina sejas ovālu, 

Dictyopteris Membranacea – bloķē melonoģenēzi, iedarbojoties pret pigmentācijas plankumiem.

Āda noveco dažādu iemeslu dēļ – ģenētikas, bioloģiskā vecuma, saules bojājumu, piesārņojuma, stresa un diētas ietekmē. Speciālisti iezīmē četras galvenās ādas novecošanās pazīmes: palēninās šūnu atjaunošanās, ādas dehidratācija, tvirtuma zudums ādā un sejas ovāla noslīdēšana, izmaiņas dermā – parādas grumbas, smalkās līnijas un pigmentācijas plankumi. Algotherm “OCEAN LIFE” līnijas produkti izstrādāti, lai mērķtiecīgi un visaptveroši iedarbotos uz visām šīm pazīmēm un palīdzētu ādai ilgāk saglabāt jaunību:

  • Acu un lūpu serums papildināts ar aktīvo sastāvdaļu bisabobolu – tā īpaši atsvaidzinošais efekts regulē asins cirkulāciju. Asinsvadi ap acīm tiek tonizēti, lai “pamodinātu” acu zonu. Rezultātā samazinās tūska un tumšie loki.
  • Pretnovecošanās serums papildināts ar aktīvo sastāvdaļu adenozīnu, kas iedarbojas kā mikroadata, iekļūstot dermā, lai adenozīna receptori varētu sasniegt fibroblastus, veicinot kolagēna ražošanu. Rezultātā mīmikas krunciņas samazinās.
  • Krēms ādas jaunības saglabāšanai papildināts ar infra-skin aktīvo sastāvdaļu, kas iegūta no sūrenes. Tas iedarbojas kā barjera pret kaitīgo ietekmi, ko rada ilgstoša infrasarkano staru iedarbība, kavē MMP (enzīma, kas degradē šūnu matricu) veidošanos, apturot infrasarkano staru radītā siltuma izplatīšanos audos. Rezultātā āda kļūst tvirtāka, mirdzošāka un sejas kontūras nostiprinās, grumbas izlīdzinās un pigmentācijas plankumi kļūst nemanāmāki. 

OCEAN LIFE produktus iespējams iegādāties www.myskin.lv un ādas un skaistuma mājās MYSKIN Kalnciema ielā 33, Rīgā. 

Algotherm jau vairāk nekā 60 gadus rada sejas un ķermeņa ādas kopšanas produktus, taču pašlaik Algotherm ir pārmaiņu priekšā – zīmols ne tikai pārveido savu vizuālo identitāti, bet arī pilnveido produktu sastāvus un iepakojumus, lai nodrošinātu, ka tie ir vēl efektīvāki, maigāki ādai un draudzīgāki videi. Mērķis ir radīt produktus, kas satur 95% dabīgas izcelsmes sastāvdaļas, kas bioloģiski noārdās. Katrā ražošanas un iepakošanas posmā par prioritāti izvirzot vietēji ražotus, bioloģiski iegūtus, otrreizēji un bioloģiski pārstrādājamus materiālus. Tāpat pakāpeniski Algotherm ievieš jaunas iniciatīvas, lai padarītu nākotni ilgtspējīgāku – tas ietver primārajā iepakojumā izmantot otrreiz pārstrādājama PET izmantošanu pudelēm un stikla iepakojumam, kā arī sekundārā iepakojuma samazināšanu.

Related Posts

Atbildēt