Ādas attīrīšana, BIODERMA, Jutīga āda

Sensibio Micelārā attīrošā eļļa – BIODERMA jaunums jutīgai ādai

micelārā eļļa jutīgai ādai

Būdama revolucionārās micelārās tehnoloģijas ieviesēja ādas attīrīšanā, BIODERMA turpina radīt inovācijas: ikoniskajam Sensibio H2O micelārajam attīrošajam ūdenim un Sensibio H2O eye divfāžu micelārajam ūdenim seko micelārā attīrošā eļļa! Sensibio Micelārā attīrošā eļļa jutīgai ādai ir ekobioloģiska eļļa, kas bagātināta ar BIODERMA micelāro tehnoloģiju, kuras iespaidīgo efektivitāti un drošību apstiprina nu jau gadu desmitiem ilga lietošanas pieredze.

Attīrošās eļļas kļūst arvien populārākas kosmētikā; tās izvēlas gan tie, kuri pievērš lielu vērību kosmētikas līdzekļa sastāvdaļām un meklē vienkāršas formulas ar dermatoloģisku garantiju, gan tie, kuri ikdienā lieto daudz dekoratīvās kosmētikas vai grima. Īpaši izvēlīgiem nākas būt jutīgas ādas īpašniekiem, lai atrastu maigus, ādas diskomfortu neprovocējošus un jutīgas ādas īpatnības respektējošus attīrošus līdzekļus. Visām šīm vajadzībām atbilst BIODERMA ekobioloģiskā inovācija – Sensibio Micelārā attīrošā eļļa.

Eļļas pamatā ir unikāla formula, kura radīta, iedvesmojoties no ādas: tās sastāvdaļām un mehānismiem. Viena no eļļas sastāvdaļām – rapšu eļļa ir bagāta ar omega-3 un omega-6 taukskābēm, kuras ir dabiski atrodamas ādas hidrolipīdu slānī. Eļļa darbojas kā ādas attīrītājs, izšķīdinot uz ādas esošos netīrumus, piemēram, piesārņojuma daļiņas un saules aizsargfiltrus, nekairinot ādu. Sensibio Micelārās attīrošās eļļas sastāvā ir vēl viena biomimētiska viela – aminoskābe nātrija PCA, kas palīdz ādai pašai sintezēt lipīdus, tādējādi papildinot ādas barošanu, lai palīdzētu tai atgūt labsajūtu. Ar savu attīrošo un barojošo darbību eļļa vienlaikus kalpo gan ādas higiēnai, gan aprūpei.

Micelārās attīrīšanas efektivitāte un eļļas radīts komforts ir ieguvumi, ko sniedz Sensibio Micelārā attīrošā eļļa jutīgai ādai. Divkāršas darbības micelārā tehnoloģija nodrošina ādas pilnīgu un saudzīgu notīrīšanu, saglabājot ādas dabisko pH. Tīrīšanas laikā atbrīvojot ādu no agresīvu vielu daļiņām – potenciālajiem kairinātājiem, notiek iedarbība uz ādas jutības paasinājuma cēloņiem, lai pārtrauktu jutības “apburto loku”, kura jūtamākās izpausmes ir dažādas ādas diskomforta pazīmes: savilkuma sajūta, kņudēšana, nieze, dedzināšana u.c.

Sensibio Micelārā attīrošā eļļa jutīgai ādai paredzēta lietošanai uz sejas ādas un acu apvidū. Tīrīšanas laikā eļļa pārvēršas pieniņā, un, noskalojot no ādas, tā neatstāj taukainu kārtiņu un neaizmiglo redzi. Eļļa ir nekomedogēniska un piemērota visiem ādas tipiem. Tā pārbaudīta dermatologu pārraudzībā.

BIODERMA pētījumu dati apliecina, ka 98% sieviešu ir atzinušas, ka eļļa efektīvi noņem noturīgu dekoratīvo kosmētiku, un 95% lietotāju apstiprina tūlītēju nomierinošu un barojošu iedarbību. Arī trīs nedēļas pēc lietošanas uzsākšanas 92% lietotāju atzina, ka viņu āda ir nomierināta.

Ar ko vislabāk kombinēt?

Ādas kopšanas rituālu, kas sākts ar Sensibio Micelāro attīrošo eļļu, ieteicams turpināt ar Sensibio Defensive serumu, kas palīdz palēnināt jutīgas ādas priekšlaicīgu novecošanos, un Sensibio Defensive vai Sensibio Defensive rich aktīvajiem nomierinošajiem krēmiem, kuri stiprina ādas pašaizsardzības spējas pret ārējiem agresīviem faktoriem.