Ādas attīrīšana, BIODERMA, Micelārie ūdeņi

Bioderma micelārie ūdeņi. Kā izvēlēties īsto?

Kas ir micelārais ūdens un kā darbojas micellas?

Micelārais ūdens ir unikāls, jo tajā ir mazas daļiņas, tā sauktās micellas. BIODERMA klīniskās izpētes speciālisti  partnerībā ar dermatoloģijas ekspertiem 1985. gadā radīja pirmo micelāro ūdeni pasaulē – Sensibio H2O, kas ir kļuvis par skaistumkopšanas ikonu un absolūtu ikdienas nepieciešamību visu vecumu lietotājiem. BIODERMA micelārie ūdeņi ir vairāk nekā tikai vienkārša attīrīšana; tiem ir teicama efektivitāte un panesība, un tie nodrošina ādai ilgstošu kopšanu. BIODERMA inovācija – micelārā tehnoloģija ir balstīta uz ļoti augstas kvalitātes micellām, kas veidotas no viena maiga nejonu surfaktanta – glicerolestera, kura struktūra radīta, iedvesmojoties no ādā esošajiem celulārajiem lipīdiem. Būdams pilnīgā harmonijā ar ādu, esteris uztur ādas ekosistēmas stabilitāti un respektē hidrolipīdu slāni un starpšūnu saistvielas integritāti (ne-detergences princips). Tātad BIODERMA micelārais ūdens ir pilnīgi saderīgs ar ādu un darbojas kā magnēts, kas savāc no sejas ādas visu lieko: sebuma pārpalikumu, atmirušās ādas šūnas, piesārņojuma daļiņas un dekoratīvo kosmētiku.

Kā pareizi izvēlēties micelāro ūdeni?

Pareizi izvēlēts micelārais ūdens nesausina ādu. Jāpievērš uzmanība, lai micelārā ūdens sastāvā esošās vielas saglabātu un atjaunotu ādas aizsargslāni, kuru bojā cietais krāna ūdens. Micelārā ūdens lietošanas ērtums ir pielāgots ikdienas higiēnai. Jūs varat izmantot micelāro ūdeni vakaros, lai nodrošinātu pilnīgu attīrīšanu: no dekoratīvās kosmētikas, apkārtējās vides piesārņojuma daļiņām un bioloģiskā metabolisma daļiņām: sebuma, svīstot izdalītajiem toksīniem un atmirušajām šūnām, un no rīta, lai paildzinātu ādas dabiskās bioloģiskās funkcijas un palīdzētu tai atbrīvoties no nakts laikā izdalītajiem toksīniem. Micelārais ūdens arī likvidē piesārņojuma daļiņas, kas bijušas iekštelpu gaisā un uzkrājušās uz ādas. BIODERMA micelāros ūdeņus nav nepieciešams noskalot – tā ir priekšrocība, kas novērš bakteriāla piesārņojuma risku potenciāli piesārņota ūdens dēļ. Pateicoties stingri atlasītām sastāvdaļām, jebkuras produkta pēdas, kas paliek uz ādas, nerada ādas novājināšanas risku: visas sastāvdaļas ir atrodamas iecienītos ādas aprūpes produktos.

Sensibio H2O jutīgai ādai

Izmantojiet Sensibio H2O micelāro ūdeni, ja jūsu āda ir jutīga. Vairāk nekā pusei iedzīvotāju ir šāda veida āda. Sensibio H2O ir plaša spektra ādu attīrošs līdzeklis, kas ir īpaši radīts jutīgas, reaktīvas un netolerantas ādas ikdienas higiēnai un atjauno veselas ādas dabisko tīrību. No rīta un vakarā tas nomierina un dziļi attīra ādu, noņemot pat vissīkākās daļiņas un saglabājot ādas dabisko aizsargslāni. Sensibio H2O unikālā formula sniedz priekšrocības, lai neitralizētu ādas piesārņotājus un atjaunotu ādas dabiskās aizsargfunkcijas līdzsvaru. Pateicoties ekobioloģijai, tas ļauj ādai labāk un noturīgāk pretoties apkārtējās vides radītajam stresam.

Apskatīt Sensibio H2O produktus.

Hydrabio H2O atūdeņotai ādai

Ja jūsu āda ir atūdeņota un jutīga, izmantojiet Hydrabio H2O micelāro ūdeni. Atšķirībā no Sensibio H2O, tas ir papildināts ar mitrinošām sastāvdaļām. Pateicoties AQUAGENIUM® patentētajam kompleksam, āda spēj atjaunot un uzlabot dabisko mitrināšanas procesu un atgūst komfortu, mirdzumu un tvirtumu.

Apskatīt Hydrabio H2O produktus.

Sebium H20 kombinētai vai taukainai ādai, vai ādai ar noslieci uz piņņu veidošanos

Ja jums ir taukaina āda, kurai ir nosliece uz pūtīšu veidošanos, tad atbilstošākā izvēle ir Sébium H2O. Tas bioloģiski uzlabo sebuma kvalitāti: pateicoties antioksidantiem, tiek kavēta sebuma sabiezēšana un poru aizsprostošanās, un līdz ar to – komedonu un iekaisīgo bojājumu veidošanās un attīstība. Sébium H2O rada tūlītēju svaiguma sajūtu. 

Apskatīt Sebium H2O produktus.

Related Posts

Atbildēt