Āda un saule

Kā stiprināt ādas pašaizsardzību saulē

Dod iespēju ādai aizsargāt sevi pašai – tāds ir BIODERMA aicinājums ikvienam! Kad āda cīnās ar UV starojuma nelabvēlīgo iedarbību, tiek iesaistīti vairāki mehānismi:

Tātad ādas dziļumā noritošajiem aizsardzības procesiem ir liela nozīme, un to stiprināšana ir būtisks ieguvums, lietojot saules aizsarglīdzekļus, kas šādu iedarbību nodrošina.

Tradicionālajos saules aizsarglīdzekļos liela uzmanība tiek pievērsta UVB aizsardzības nodrošināšanai, kuras efektivitāte lietotājam ir labi pamanāma, jo tiek mazināts saules apdeguma un tam sekojošas ādas lobīšanās risks. Taču UVB starojums veido tikai 5% no UV spektra, pārējie 95% ir UVA starojums. Pret to tradicionālie saules aizsarglīdzekļi ir mazāk efektīvi. UVA starojums izraisa ilgstošu un ar aci neredzamu iedarbību – oksidatīvo stresu un imūnsupresiju jeb imunitātes nomākumu, kas ilgstošā laika periodā rada ādas fotonovecošanos un palielina ādas ļaundabīgu audzēju risku. Lai no šīs iedarbības izvairītos, ir ļoti svarīgi stiprināt ādas pašaizsardzības mehānismus.

Jau 40 gadus BIODERMA izpētes lokā ir saules aizsardzības bioloģiskie aspekti. Saulei pakļautajai ādai ir nepieciešama aizsardzība gan uz virsmas, gan dziļumā. Ādai jāspēj saglabāt un stimulēt tās dabiskos aizsargmehānismus. BIODERMA bioloģiskais risinājums ir nevis pārslogot ādu ar aizsargfiltriem, bet gan pastiprināt ādas pašaizsardzības spējas, lai kompensētu UVA bioloģisko ietekmi. Šim nolūkam BIODERMA ir radījusi SUN ACTIVE DEFENSE – patentētu augstas tehnoloģijas aizsardzību no saules ar pastiprinātu aizsardzību pret UVA starojumu. Tā ir unikāla fizikālas aizsardzības (augstas veiktspējas filtru pret UVB un UVA) un patentētas bioloģiskas aizsardzības (ektoīna un mannitola) kombinācija, kas garantē līdzsvarotu UVB/UVA aizsardzību un stiprina ādas šūnu pašaizsardzības spējas. SUN ACTIVE DEFENSE patentētais komplekss ir iekļauts BIODERMA Photoderm saules aizsarglīdzekļu sastāvā.

saule aizsardzība bioderma

Lai nepārslogotu ādu ar aizsargfiltriem, BIODERMA ir rūpīgi izvēlējusies tikai 4 no 32 ES atļautajiem, pievēršot uzmanību tam, lai šie filtri neradītu endokrīnus traucējumus, būtu nekairinoši un neuzkrātos ūdens ekosistēmās. Savukārt bioloģiskā aizsardzība īstenojas kā antioksidantu un imūnsistēmas aizsardzība. BIODERMA Photoderm saules aizsarglīdzekļi ir pārbaudīti dermatologu un oftalmologu pārraudzībā, un to iedarbīgums un drošība ir klīniski pierādīti. Photoderm piedāvājums ir dažāds gan formu un tekstūru ziņā, gan iespējās nodrošināt aizsardzību no saules dažādiem ādas tipiem un vajadzībām. Photoderm ir noturīgi pret ūdeni, sviedriem, karstumu, mitrumu

Kādēļ izvēlēties saules aizsardzību ikdienā?

BIODERMA Photoderm sniedz mūsdienīgu, ekobioloģisku, līdzsvarotu un ādas pašaizsardzību stiprinošu risinājumu ikdienā, lai saule spētu sagādāt vien prieku un labsajūtu.