Ādas kopšana, Institut Esthederm, Zīmoli

Šūnu ilgmūžības noslēpums – jaunums, kas radījis apvērsumu ādas kopšanas nozarē

Klajā nācis jauns zinātnisks atklājums, kas fundamentāli maina izpratni par ādas novecošanās cēloņiem un NAOS laboratorijā ļāvis izstrādāt vienu no inovatīvākajām biotehnoloģijām šūnu ilgmūžības ziņā. Šī tehnoloģija ir NAOS patentēta un iestrādāta īpaši koncentrētā ādas kopšanas līdzeklī – Institut Esthederm Age Proteom serumā-, kas  būtiski palēnina ādas novecošanos un uzlabo tās veselību un izskatu. Šūnu ilgmūžības serums pieejams iegādei arī Latvijā. 

Pateicoties revolucionārajam zinātniskajam atklājumam, atrasts galvenais bioloģiskās ādas novecošanās cēlonis – olbaltumvielu sabrukšana un ādas proteoma vājināšanās. Āda galvenokārt sastāv no olbaltumvielām jeb proteoma, kurš nodrošina tās tvirtumu, tonusu, mirdzumu, vienmērīgumu un blīvumu. Labas kvalitātes proteoms palīdz efektīvi cīnīties pret ārējās vides kaitīgo ietekmi un novecošanās pazīmēm.

Šī ir pilnīgi jauna meta teorija par ierosinātājiem, kas izraisa ādas novecošanos, tāpēc tas ir apvērsums ādas kopšanas un dermatoloģijas nozarē. Žana-Noela Torela, NAOS dibinātāja, un prof. Miroslava Radmana sadarbība zinātniskajos pētījumos ilgst vairāk nekā 20 gadus. Prof. Radmans ir viens no slavenākajiem ģenētikas un šūnu biologiem pasaulē, ir veicinājis nozīmīgu progresu tādu slimību izpētē un ārstēšanā, kā Alcheimers un Parkinsons un tieši viņš ir pētījuma autors ar revolucionāro atklājumu par novecošanās pamatcēloni.

Sensacionālais atklājums ļāvis NAOS laboratorijās izstrādāt vienu no inovatīvākajām biotehnoloģijām šūnu ilgmūžības ziņā ar gandrīz nemirstīgas un ļoti izturīgas baktērijas – Sniega baktērijas – ekstraktu, kuras proteoms ir dabiski aizsargāts ar unikālām molekulām – antioksidantu šaperoniem. Šie šaperoni ir daudz efektīvāki par visiem zināmajiem antioksidantiem un spēj atjaunot ādas šūnas struktūras, pat, ja tās ir bojātas (ieskaitot DNS), un dabiski nodrošina ādas proteomu ar specifisku, spēcīgu, ilgstošu aizsardzību un spēj ievērojami pelēnināt novecošanos. 

NAOS šo biotehnoloģiju ir patentējis un iestrādājis ļoti koncentrētā ādas kopšanas līdzeklī – AGE PROTEOM Šūnu ilgmūžības serumā. Tas ilgstoši aizsargā un dabiski stiprina ādas proteomu, saglabājot ādas kvalitāti un struktūru, palēninot neatgriezeniskos bojājumus, redzami samazinot novecošanās pazīmes (grumbas, mirdzuma un tvirtuma zudumu) un aizsargājot no ārējas vides ietekmes. Maigi kūstoša pieniņa tekstūra ātri iesūcas ādā un nodrošina ilgstošu komfortu. Nepieciešami tikai pieci pilieni no rīta un vakarā uz sejas, kakla un dekoltē. Serumā iestrādātā formula ir ļoti aktīva, tāpēc tas jāizlieto divu mēnešu laikā pēc produkta atvēršanas, lai saglabātu visas produkta īpašības.

Institut Esthederm AGE PROTEOM Šūnu ilgmūžības serums Latvijā pieejams iegādei Institut Esthederm salonveikalā Berga Bazārā, kosmētikas internetveikalā myskin.lv un Kalnciema ielā 33. 

Apskati un iegādājies Institut Esthederm AGE PROTEOM Šūnu ilgmūžības serumu

Related Posts

Atbildēt