Jaunumi, Ādas kopšana, BIODERMA, Zīmoli

Konsultācija ar BIODERMA ādas kouču

Konsultējies ar BIODERMA ādas kouču par aknes/piņņu skartu ādu un dāvanā saņem sev atbilstošu produktu!

Cīnies ar akni vai pinnēm un neesi pārliecināts, kā rūpēties par savu ādu? Kad dažādas ādas problēmas ir ikdienišķa realitāte, mēs saprotam, cik sarežģīti ir atrast pareizos ādas kopšanas līdzekļus. Tieši šeit nāk palīgā pieredzējušie zīmola BIODERMA pārstāvji, – gatavi piedāvāt Tev personalizētas konsultācijas, lai palīdzētu izprast un risināt Tavu ādas kopšanu.

Kāpēc izvēlēties zīmola BIODERMA konsultācijas?

Zīmola Bioderma komanda ne tikai saprot, bet arī piedāvā risinājumus. Piesakoties konsultācijai, Tev ir iespēja saņemt ne tikai ekspertu viedokli, bet arī dāvanā īpaši atlasītu produktu, kas palīdzēs uzlabot Tavas ādas veselību. Mēs neesam šeit tikai, lai Tev pārdotu produktus; mēs esam šeit, lai palīdzētu Tev iemīlēt savu ādu vēl vairāk.

Konsultācijas ir iespējamas dažādos formātos:

1. MySkin ādas skaistuma mājās Kalnciema ielā 33, Rīgā:

    •  Personīga konsultācija ar BIODERMA ādas kouču.

2. Videozvans (WhatsApp, Messenger):

    • Komforts Tev. Saņem konsultāciju ērti no mājām, darba vietas vai citas sev ērtas lokācijas.

3. Zoom vai Microsoft Teams:

    • Virtuāla tikšanās ar mūsu speciālistiem, lai saņemtu padomu attālināti.

Kā pieteikties konsultācijai?

Ienāc MySkin mājaslapas “Konsultācijas ➡️ Zīmola Bioderma konsultācijas” sadaļā un aizpildi īso pieteikuma veidlapu. Bioderma eksperti izvērtēs Tavu ādas stāvokli, uzklausīs Tavas bažas un piedāvās personalizētus risinājumus.

Kāds ir mūsu mērķis?

Mērķis ir vienkāršs – palīdzēt Tev saglabāt ādas veselību ilgtermiņā, lai tā ne tikai izskatītos skaista, bet arī justos veselīga. Bioderma zīmols vēlas būt Tavas veselīgās ādas ceļvedis, un ir šeit, lai sniegtu Tev nepieciešamo atbalstu.