Jaunumi

Īpašais MySkin klientu pasākums 22.oktobrī Mūzikas un drāmas telpā “OratoriO”

Mūsu mīlestības valoda ir īpašas rūpes par mūsu brīnišķīgajiem klientiem!

Vesela, skaista un dabiski mirdzoša āda ir mūsu fokuss, taču tikpat svarīgi rūpēties arī par iekšējo starojumu un pabarot savu emocionālo pasauli, baudot izjustus un piesātinātus kultūras pasākumus. Tieši tāpēc mūsu uzņēmums gan atbalsta Latvijas izcilos māksliniekus, gan dāvina iespēju saviem darbiniekiem, sadarbības partneriem un klientiem apmeklēt un piedzīvot skaistus kultūras notikumus. 

Pateicībā par savas ādas veselības uzticēšanu mums, mēs ar prieku ielūdzam Jūs uz mūsu īpašo MySkin klientu pasākumu 22.oktobrī, plkst. 18.00 Mūzikas un drāmas telpā “OratoriO”, lai kopīgi baudītu cikla “Brīdis pēc vakariņām” koncertprogrammu “Mēness mūzika un dzeja”, kurā uzstāsies vijolniece Azade Magsodi (Azadeh Maghsoodi) (Irāna, Vācija), aktrise Rēzija Kalniņa un pianists Andis Paegle (Vācija). 

Programmā tiks apvienota atmosfēriska mūzika un persiešu dzeja aktrises Rēzijas Kalniņas lasījumos. Skanēs Johana Sebastiana Baha tēmas ar persiešu un latviešu mūzikas improvizācijām, aizsniedzoties līdz Astora Piacollas daiļradei un džeza aranžējumiem. Programmas mūzikas un persiešu dzejas izvēli vieno Mēness, visu vientuļo un skumjo aizstāvis, komponistu un mūzu iedvesmotājs. 

Ar šo ielūgumu iespējams rezervēt līdz divām sēdvietām. Lai veiktu rezervāciju ieejai pasākumā, lūdzam veikt apstiprinājumu, rakstot uz šo e-pastu (linda.sproge@remedica.lv) vai zvanot 28685161 līdz 19.oktobrim, norādot vārdu, uzvārdu un informāciju, vai rezervēsiet vienu vai divas sēdvietas. 

*Vietu skaits ir ierobežots