Ādas attīrīšana, BIODERMA

Pirmais BIODERMA divfāžu micelārais ūdens

Meikaps ir daļa no pašizpausmes, tādēļ ļoti bieži ikdienas rituāls ir gan dekoratīvās kosmētikas uzklāšana, gan tās noņemšana.

Acu un lūpu dekoratīvā kosmētika ir viena no iecienītākajām un populārākajām lietotāju vidū, un aizvien lielāks ir pieprasījums pēc ūdens noturīgas un ilgnoturīgas dekoratīvās kosmētikas. Lai tādu radītu, tiek izmantoti noturīgi pigmenti, blīvas taukvielas un dažādas papildu piedevas.

Kā to visu notīrīt pilnīgi, taču vienlaikus saudzīgi, bez berzēšanas?  Plakstiņu un lūpu āda ir maiga, un kļūst jutīga, ja netiek lietoti piemēroti attīrīšanas līdzekļi. Palielinās brīvo radikāļu veidošanās ādā, tās barjerfunkcija tiek traucēta, un rodas iekaisums un kairinājums, kuru raksturo dažādas diskomforta sajūtas: kņudēšana, savilkums, karstuma sajūta, kā arī apsārtums. Risinājums ir micelārais ūdens, kuram ir arī kopjošas īpašības.

BIODERMA ir zīmols, kuru visā pasaulē pazīst kā micelārās tehnoloģijas ieviesēju, un BIODERMA micelārie ūdeņi jau gandrīz 30 gadu garumā ir kļuvuši par plaši atzītiem, novērtētiem un lietotiem sejas un acu attīrīšanas līdzekļiem. Tagad BIODERMA ir spērusi soli tālāk, radot zīmola pirmo divfāžu micelāro ūdeni dekoratīvās kosmētikas noņemšanai jutīgām acīm un lūpām – Sensibio H2O eye!

Sensibio H2O eye patentētais sastāvs un inovatīvā divfāžu micelārā tehnoloģija nodrošina labi līdzsvarotu un optimālu abu fāžu: eļļas un ūdens proporciju.

Atšķirībā no tradicionālajiem divfāžu kosmētikas noņēmējiem, kuros fāžu proporcija ir 50/50, Sensibio H2O eye eļļas fāze veido 30%, savukārt ūdens fāze 70%. Tā ir perfekta proporcija, lai pilnīgi noņemtu meikapu, vienlaikus nodrošinot maksimāli patīkamu lietošanu un sniedzot ādai komfortu. Jau dažu sekunžu laikā eļļas fāze šķīdina ūdens noturīgo kosmētiku un piesārņojuma daļiņas, un micellas tās satver un noņem. Ūdens fāzi veido BIODERMA leģendārā micelārā tehnoloģija ar pārliecinošu efektivitāti, saudzīgumu ādai un ādas līdzsvara saglabāšanu.

Divfāžu micelārais ūdens

Divfāžu micelārais ūdens jutīgām acīm un lūpām

Sensibio H2O eye ir vairāk nekā tikai dekoratīvās kosmētikas noņēmējs; tas ir īsts ādas kopšanas līdzeklis! Produkts ir bagātināts ar sastāvdaļām, kas mīkstina, mitrina, nomierina un stiprina ādu un skropstas. B5 provitamīns jeb pantenols mitrina, stiprina ādas barjeru un spēcina skropstas, padarot tās biezākas. Fruktooligosaharīdi, kas apvieno fruktozi un glikozi, nomierina jutīgos plakstiņus un lūpas un samazina kairinājumu. Patentētais D.A.F.™ komplekss mitrina ādu un paaugstina tās tolerances slieksni.

 

Radot šo jauno produktu, BIODERMA ir balstījusies uz zīmola pamata pieeju – ekobioloģiju.

Sensibio H2O eye palielina acu un lūpu apvidus ādas aizsargspējas, pateicoties biomimētiskām sastāvdaļām – tādām, kuras dabiski atrodamas veselīgā, spēcīgā ādā. Eļļas fāzes sastāvdaļas un micelārā tehnoloģija stiprina ādas aizsargslāni ikreiz, kad tiek noņemta dekoratīvā kosmētika. Āda tiek spēcināta noturīgi, to mitrinot, nomierinot un palielinot tās izturību pret ārēju agresīvu faktoru iedarbību.

Sensibio H2O eye respektē ādas ekosistēmu. Tam ir fizioloģisks pH, kas atbilst ādas pH. Produkts ir pārbaudīts dermatologu un oftalmologu pārraudzībā un atzīts par piemērotu arī kontaktlēcu nēsātājiem.

Palutiniet savas jutīgās acis un lūpas jau no attīrīšanas brīža!

Pirms sākt lietot Sensibio H2O eye, atcerieties, ka tas kārtīgi jāsakrata! Pēc tam samitriniet vates plāksnīti un noņemiet meikapu no acīm un lūpām. Un tad ar kādu no tradicionālajiem BIODERMA micelārajiem ūdeņiem vai putojošajiem geliem notīriet pārējo sejas daļu. 

Sensibio H2O eye nav jānoskalo, un tas neveido taukainu kārtiņu pēc lietošanas.

 

Ko saka tie, kuri Sensibio H2O eye jau izmēģinājuši?

BIODERMA veiktos lietošanas testos 95% atzina, ka divfāžu micelārais ūdens Sensibio H2O eye noņem ūdens noturīgu dekoratīvo kosmētiku, savukārt 97% apstiprināja, ka seja, acis un lūpas ir lieliski notīrītas bez berzēšanas. 95% norāda, ka gribētu turpināt lietot Sensibio H2O eye un būtu gatavi to iegādāties. Un 92% norādīja, ka būtu gatavi aizstāt savu ierasto acu un lūpu tīrīšanas līdzekli (vai sejas attīrīšanas līdzekli, ar ko notīra arī acis un lūpas) ar Sensibio H2O eye! 

Par to, lai jutīgas acis un lūpas jūtas komfortabli!

Atbildēt